Iunie 12, 2020
Adelina Pestrițu, o nouă schimbare totală de look! Bruneta s-a tuns scurt, din nou!
Adelina Pestrițu și-a schimbat, din nou, look-ul. Vedeta a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare scurtă, așa cum a mai făcut și în trecut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Pentru că simțea nevoia de o schimbare, Adelina și-a surprins fanii cu o coafură bob scurt, rasă pe o parte.

„Am făcut-o!!! Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urma cu 4 ani să mă reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. Așadar, vă fac cunoștință cu noua Adelina Pestritu.”, a scis Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.

 

 

    

Vedeta a venit și cu un îndemn pentru urmăritoarele ei: ”P.S.: Ție cel care ma urmărești îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea.”

Recent, Adelina Pestrițu și-a surpins fanii și după ce a dat vestea că este pregătită să devină din nou mămică. Vedeta a mai anunțat că, în curând, ea cu Virgil și fiica lor se vor muta la casă, având nevoie de o locuință mai mare pentru ei, dat fiind faptul că vor să-și mărească familia și să-i facă Zenaidei un frățior sau o surioară.

                                                       



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67850232124329