Octombrie 15, 2021
ADELE is back! Noua piesă e începutul unui nou capitol din viața ei
Așteptarea revenirii ei a luat sfârșit. La miezul nopții, Adele a lansat piesa multașteptată, care anunță încheierea pauzei muzicale. ”Easy On Me” este o emoție, o compilație de stări trăite de celebra interpretă în ultimi șase, de la divorț încoace.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prin versurile piesei sale, Adele ne transmite că a ajuns să fie captivă într-un mediu nociv, ca și cum ar intra într-un râu și se duce spre adânc, încecându-se, în loc să înoate. Spune că era tânără și incapabilă să perceapă lumea în care trăia, să aleagă. Ea recunoaște că a luptat cât s-a putut pentru a-și salva fericirea, însă n-a fost posibil. Totuși. existau speranțe și le-a urmat. A lavut curajul să iasă din mediul toxic și să pornească în căutarea culorilor din viața ei. 

Foarte reprezentativ este și videoclipul. Acțiunea pornește din casa, pe care Adele o părăsește, luînd cu ea o valiză mică și cele mai importante lucruri. Urcă într-o camionetă, iar din remorca acesteia zboară foi. Acela este și momentul de cotitură din viața artistei, începutul eliberării și schimbării. Drumul pare a fi lung. Interpreta este în căutarea sinelui, a emoțiilor frumoase și a dragostei. Perioada coincide cu divorțul și ceea ce a urmat după, pauza muzicală, schimbările fizice și multe altele, care au fost ascunse de public. Ușor-ușor, viața lui Adele prinde culoare, iar asta vedem și în videoclipul piesei. 

”Easy On Me” a fost lansată pe 15 octombrie noaptea și în primele 7 ore de la anunțarea premierei a adunat peste 12,5 milioane de vizualizări pe Youtube. Melodia se va regăsi și în cel de-al treilea album al său ”30”.  Videoclipul ultimei piese a lui Adele a fost regizat de cineastul canadian Xavier Dolan, cu care a colaborat şi pentru „Hello” şi care este cunoscut pentru filme ca „Juste la fin du monde” şi „Matthias & Maxime”. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95875763893127