Februarie 28, 2023
Adele, cerută în căsătorie de Rich Paul, după doi ani de iubire. Ce planuri are artista
Adele a fost cerută în căsătorie de agentul sportiv Rich Paul. Britanica a apărut la unul dintre spectacolele ei din Las Vegas cu un superb inel cu un diamant strălucitor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Doi ani au trecut de când Adele se iubește cu Rich Paul, agentul unor mari sportivi, printre care și LeBron James. O sursă din apropierea solistei de 34 de ani a dezvăluit presei internaționale că Adele este logodită. În sprijinul acestei idei a fost și cea mai recentă apariție a superstarului, în Las Vegas, acolo unde susține o serie foarte bănoasă de concerte. Adele a apărut de curând cu un diamant sclipitor pe inelar, scrie profm.ro

Adele și Rich Paul 

Mai mult, artista și agentul nu vor să piardă timpul și s-au apucat deja să plănuiască nunta ce va avea loc, cel mai probabil, chiar la vară. Adele nu s-a ascuns deloc când a venit vorba despre planurile cu iubitul ei, deși la începutul relației s-a ferit foarte tare de presă. Într-un interviu pentru revista Elle, aceasta a dezvăluit că visul ei cel mai mare este să construiască un cămin alături de Rich și să aibă mai mulți copii. Mama unui băiețel de nouă ani, din mariajul cu Simon Konecki, britanica este gata ca după ce-și încheie rezidența din Vegas să se concentreze mai mult asupra familiei. "Nu am fost niciodată atât de îndrăgostită ca acum. Sunt obsedată de el. Cu siguranță vreau mai mulți copii", a declarat Adele. 

adele 

În mai 2022, Adele și Rich Paul (41 de ani) s-au mutat împreună într-o casă de 58 de milioane de dolari, în Beverly Hills, fosta reședință a lui Sylvester Stallone. 

Adele și Rich Paul 

Adele și Rich Paul



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70714712142944