Mai 06, 2020
Adele a slăbit cu 45 de kilograme. Vezi cum arată acum vedeta!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce transformare! După o perioadă intensă de dietă ÅŸi mult sport, Adele, cu ocazia zilei sale de naÅŸtere, ÅŸi-a arătat silueta! E într-o formă bună la cei 32 de ani!

Cu puÅ£in timp în urmă, aproximativ doi sau trei ani, o vedeam pe Adele la concerte sau la evenimente purtând rochii elegante, până în pământ, care nu îi lăsau deloc silueta la vedere. Pe atunci, avea cu 45 de kilograme mai mult faţă de cum o vedem acum! Imaginile recente cu artista demonstrează ce ambiÅ£ie are ÅŸi nu doar în cariera profesională, ci ÅŸi în viaÅ£a de zi cu zi.

 

 

Artista ÅŸi-a sărbătorit ziua de naÅŸtere pe 5 mai, a împlinit 32 de ani. Cu această ocazie a publicat pe reÅ£elele sociale ÅŸi prima poză în care arată cât de mult s-a transformat. A slăbit zeci de kilograme, parcă e alt om. Aceasta poartă o rochiţă neagră, mini, care îi pune în valoare silueta, dar ÅŸi picioarele subÅ£iri. I-a crescut destul de mult ÅŸi părul ÅŸi parcă ÅŸi chipul i s-a schimbat, are faÅ£a mai ascuÅ£ită. Noi zicem că arată minunat, iar imaginile dovedesc asta!

 

 

A transmis ÅŸi un mesaj fanilor cu ocazia aniversării sale: "MulÅ£umesc pentru toată iubirea pe care mi-aÅ£i transmis-o de ziua mea. Sper că toÅ£i sunteÅ£i în siguranţă ÅŸi sănătoÅŸi în această perioadă dificilă. Vreau să mulÅ£umesc neapărat celor din linia întâi care îÅŸi riscă vieÅ£ile pentru a le salva pe ale noastre. SunteÅ£i îngeri!"

Cum a slăbit Adele? Dietă extremă şi foarte puţin sport

După ce, atâta timp, am fost obiÅŸnuiÅ£i s-o vedem durdulie ÅŸi mândră de asta, iată că britanica a hotărât să scape de kilogramele în plus. Åži chiar a reuÅŸit, după ÅŸase luni de muncă în secret, artista de 32 de ani reuÅŸind azi să etaleze o greutate normală.

Cu toate acestea, instructorii de fitness au observat că artista este, într-adevăr, mai slabă, dar nu ÅŸi fit. Pentru a ajunge la noua ei siluetă, Adele ÅŸi-a schimbat stilul de viaţă, a renunÅ£at la zahăr ÅŸi a adoptat o dietă cu foarte puÅ£ine calorii, bazată în principal pe legume.

 

sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84105563163757