August 23, 2018
Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit "Nunta de Piele"!
Au trecut trei ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au oficializat relația.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cele mai frumoase cupluri din România, Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit nunta de piele. Cu acest prilej, prezentatoarea din România a postat pe pagina sa oficială de Instagram câteva poze de la cununia civilă și de la petrecerea din seara nunții, care a avut loc pe data de 21 și respectiv 22 august 2015.

 

 

 

"Am sarbatorit, fără să știm, trei ani de la căsătorie, înconjurați de un sentiment de bine. Si dacă tot ne-am amintit, avem de gând să răsfoim albumul de la nuntă și să le mulțumim tuturor celor ce au făcut ca nunta noastră să reprezinte cel mai frumos start în viață". - a scris Adela Popescu pe blogul său personal. 

 

 

"În ziua aniversării căsătoriei noastre, ne-am trezit cu gândul la cafea, la ouă în tigaie, roșii de grădină și la brânza din sat. Am sarbatorit, fără să știm, culegând struguri, pregătind grătarul, atingându-mi burtica pentru a-l simți pe flățiolul ce e foarte energic (...) Seara, la apus, am plecat la plimbare pe dealurile pe care am copilărit". - a mai scris prezentatoarea de televiziune. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0163631439209