August 27, 2019
Adela Popescu a revenit la TV șchiopătând. Află ce i s-a întâmplat prezentatoarei

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela a pășit cu stângul, la propriu și la figurat când a revenit la TV. Aseară, prezentatoare de televiziune Adela Popescu, a reapărut pe micile ecrane, după concediul de maternitate. Pauza a durat un an, iar revenirea Adelei la TV a fost un eveniment spectaculos pentru toți fanii prezentatoarei. 

Vedeta de televiziune a intrat pe platourile de filmare cu zâmbetul pe buze, dar și cu piciorul frânt. Aceasta a suferit un accident casnic zilele trecute.

Adela a căzut de pe scări în propria locuință, suferind o entorsă la piciorul stâng. Totul s-a întâmplat la aniversarea de patru ani a nunții. Din acest motiv, medicii i-au imobilizat piciorul într-o fașă.

 

 

Chiar daca zilele astea ma misc mai greut din cauza entorsei de la picior, nimic nu poate sa imi ia bucuria reintalnirii cu telespectatorii si colegii mei de la Vorbeste Lumea. - a scris Adela Popescu pe Instagram la acestă postare. 

 

 

„Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soţul, mâncam un peşte, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau şi a trebuit să plec repede. Am ieşit în fugă să îl liniştim pe Alexandru şi m-am prăvălit”, a explicat vedeta.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7056698799133