Septembrie 21, 2022
Adam Levine, acuzat că și-a înșelat soția însărcinată! Ce a dezvăluit presupusa amantă
Adam Levine, în vârstă de 43 de ani, este implicat într-un scandal care a luat prin surprindere pe toată lumea. După ce soția sa, Behati Prinsloo, a anunțat că este însărcinată, un model a apărut pe rețelele de socializare, mărturisind că a fost amanta cântărețului timp de un an.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul Sumner Stroh, în vârstă de 23 de ani, a postat pe TikTok un videoclip intitulat ,,Mi-a fost rușine că am fost implicată cu un bărbat cu această lipsă totală de remușcări și respect", în care povestește cum a fost amanta lui Adam Levine timp de un an. 

Tânăra a susținut faptul că atunci când a început relația cu cântărețul era naivă din cauza vârstei și nu a conștientizat că nu este bine ceea ce face. După aproximativ un an, cei doi au pierdut legătura, însă în luna iunie a acestui an Adam i-a dat un mesaj ciudat lui Stroh. Acesta a întrebat-o dacă ar putea să îi pună copilului său nenăscut numele ei.

Adam Levine Cheating: Maroon 5 frontman Adam Levine caught in a cheating  scandal after Instagram model exposes him on TikTok - The Economic Times

Modelul a mărturisit că nu a vrut niciodată să facă toată această poveste publică, însă le-a arătat unor persoane apropiate câteva capturi de ecran, iar acestea au încercat să le vândă tabloidelor.

Astfel, Sumner Stroh a decis că cel mai bine este să vorbească chiar ea despre aventura cu Adam Levine.

Adam Levine affair? Model claims married Maroon 5 singer cheated on his wife  with her - National | Globalnews.ca

Nici solistul trupei Maroon 5, nici soția sa, nu au declarat nimic în legătură cu acuzațiile modelului.

VIDEO AICI

Căsătoria lui Adam Levine cu Behati Prinsloo

După o logodnă de un an, cei doi s-au căsătorit, în iulie 2014, în Los Cabos, Mexic. Ceremonia a fost oficializată de către actorul Jonah Hill, iar la eveniment au participat 300 de persoane.

Adam și Behati au împreună doi copii și sunt pe punctul de a primi în viața lor și cel de-al treilea copil

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5983123779297