Martie 06, 2018
Actriței Frances McDormand i s-a furat statueta Oscar!
După ceremonia de înmânare a premiilor Oscar, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, s-a organizat o petrecere, unde învingătorii statuetelor au sărbătorit pe cinste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 În timpul Governor’s Ball, petrecerea organizată după decernarea premiilor Oscar, actriței Frances McDormand, care a câștigat trofeul la categoria cea mai bună actriță în rol principal, i s-a furat statueta. Ea dăduse statueta, pentru ca pe ea să fie gravat numele ei, însă, ea dispăruse. Poliția a fost anunțată, iar în scurt timp, Oscarul a fost depistat la un bărbat de culoare. Răufăcătorul a fost arestat. 

 

 

Amintim că, Frances McDormand, a primit Oscarul pentru rolul jucat în filmul Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Filmul povestește istoria unei mame îndurerate, a cărei fiică a fost violată și ucisă. Văzând că timpul trece iar autoritățile nu fac nimic pentru a găsi ucigașul, ea  provoacă personal autoritățile locale, pentru a atrage atenția asupra cazului care nu are niciun progres. Eroina joacă rolul lui Mildred Hayes, o femei puternică, curajoasă, și îndurerată, care încearcă să facă dreptate într-o lume plină de indiferență. Astfel, eroina face o mișcare îndrăzneață, afișând trei panouri publicitare cu un mesaj controversat adresat șefului poliției. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.014143705368