Mai 07, 2018
Actrița Kristin Davis a înfiat al doilea copil. Află mai multe detalii!
Eroina din filmul "Sex and the city" a înfiat cel de-al doilea copil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița, în vârstă de 53 de ani, a decis să înfieze cel de-al doilea copil. Chiar dacă, a trecut printr-o perioadă grea, după ce a înfiat primul său copil, totuși, actrița s-a încumetat să o facă pentru a doua oară. Kirstin Davis a suferit emoțional atunci când a înfiat primul său copil, pentru că, credea că-n orice moment, părinții biologici ai copilului, o vor lua înapoi. Acest lucru însă, nu s-a întâmplat, și copilașul a rămas cu ea.

 

 

Amintim că primul copil pe care l-a înfiat Kristin, a fost o fetiță, pe numele Gemma Rose. Procesul a avut loc în anul 2011.

 

 

Acum însă, actrița a înfiat un băiețel. Anunțul a fost făcut public, de către purtătorul de cuvânt al actriței, prin intermediul rețelelor de socializare.  

 

Amintim că, Kristin Davis s-a născut la 24 februarie 1965, în SUA. Cariera în calitate de actriță și-a început-o după ce a finisat facultatea. A început, inițial, să se filmeze în spoturi publicitare, după care, a început să primească roluri secundare în seriale televizate. Celebritatea i-a adus-o actriței, rolul Charlottei York în serialul "Sex and the city". 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5930726528168