Decembrie 04, 2018
Actrița Andreea Ibacka naște. Vezi primele poze din spital
Celebra actriță din România, Andreea Ibacka se află în aceste clipe pe patul din spital, în așteptarea minunii. Se pare că - a venit timpul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frumoasa soție a prezentatorului TV Cabral Ibacka se pregătește de naștere. Actrița curând va deveni pentru prima oară mamă. Chiar ieri artista a făcut o postare pe contul său de Facebook în care a scris că, deși are deja nouă luni și jumătate, micuța nu are de gând să apară pe lume. Se pare că acolo sus a fost auzită, și astăzi deja, Andreea se află în sala de operație. 

 

 

În doar câteva ore va apărea pe lume micuța care va purta numele Ranya. Bebelușa trebuia să se nască la sfârșitul lunii noiembrie, dar fetița s-a lăsat așteptată. 

Pe pagina sa de Facebook, Cabral a postat o poză în care apare alături de Andreea în sala de operație. Cei doi par entuziasmați, curând vor deveni părinți. 

 

 

Gata. E timpul. - a scris Cabral la această postare.

 

Amintim că Andreea Ibacka a anunțat că va deveni mamă în ultima lună de vară, când era însărcinată în luna a șasea. Actrița în vârstă de 32 de ani a avut o sarcină ușoară.

 Andreea și Cabral sunt împreună din anul 2007, căsătorindu-se în 2011. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0155854225159