Martie 27, 2019
Actorul Nicolas Cage se căsătorește pentru a patra oară!
Îndrăgitul actor din lumea cinematografiei, Nicolas Cage, a anunțat că se căsătorește din nou. Aleasa inimii lui, Erika Koike, este cu 20 de ani mai tânără decât actorul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

S-au cunoscut pe platourile de filmare, și de-atunci le-a unit un sentiment profund. El- actor celebru cu renume mondial, ea - o machioză de origine asiatică care i-a dus lumea peste cap. Chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este de 21 de ani, acest lucru nu-i împiedică. După mai puțin de un an de relație, cei doi au hotărât să se căsătorească.

Ei se înțeleg de minune, trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, și vor să-și oficializeze relația. Mai mult ca atât, Nicolas și make up artista s-au căsătorit în Las Vegas, acum însă, vor ca această căsătorie să devină valabilă. 

Cei doi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în aprilie 2018, pe vremea când starul avea filmări în Puerto Rico. 



Amintim că actorul american, Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori. Erika Koike este cea mai tânără dintre soții. 
Prima a fost Patricia Arquette, cu care a fost căsătorit timp de șase ani,  din 1995 până în 2001. 

 

 

Cea de-a doua soție a celebrului actor a fost Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, care înainte de Nicolas a fost căsătorită cu Michael Jackson timp de doi ani. Lisa și Nicolas au fost căsătoriți timp de doi ani, din 2002 până în 2004. 

 

 

Tot în același an, actorul s-a căsătorit cu Alice Kim. Cei doi au format un cuplu timp de doisprezece ani. În anul 2016, Nicolas și Alice s-au despărțit. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96159934997559