Septembrie 28, 2020
Actorul din Joker a devenit tată. Noutatea, tăinuită până acum
Joaquin Phoenix și logodnica lui Rooney Mara au devenit părinți de băiețel. Actrița din filmul ”Fata cu un dragon tatuat”, de 35 de ani, a născut primul ei copil. Informația a fost făcută publică de regizorul Viktor Kossakovsky. Acesta a punctat că Joaquin, în vârstă de 45 de ani nu își poate promova filmul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Micuțul va fi botezat River în amintirea fratelui actorului care a murit în 1993, la 23 de ani, în urma unei supradoze. Cei doi actori care s-au logodit în iulie 2019, s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Her”, în 2013. Rooney Mara are o avere estimată la 16 milioane de dolari și face parte din generația tânără de actori talentați de la Hollywood.

Phoenix, care a luat Oscarul pentru rolul din filmul ”Joker” la începutul acestui an, a recunoscut că a fost fascinat de Mara și că a căutat pe internet detalii despre ea pentru că era extrem de timid în prezența ei.

”Ea e singura fată pe care am căutat-o pe Internet. I-am scris câteva mailuri, am vorbit la telefon ne-am împrietenit, am devenit cei mai buni prieteni și abia în 2018 am devenit un cuplu”, a declarat Phoenix.

În iulie 2019, Mara și Phoenix s-au logodit. Planurile de numtă însă au fost puse pe pauză din cauza pandemiei. Ei formează cel mai discret și mai misterios cuplu de la Hollywood. Singurele apariții publice fiind momentele când pleacă de la sala de karate din Los Angeles îmbrăcați în kimonouri și merg către vila lor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85657644271851