Februarie 03, 2017
Acidul hialuronic: ce este și ce trebuie să știi?
În lumea întreagă, milioane de femei duc o luptă crâncenă cu modificările legate de vârsta corpului. Nu este un lucru ieșit din comun, pentru că partea frumoasă a omenirii dorește să rămână fermecătoare, indiferent de vârstă. Stresul, mediul poluat, mimica facială și încetenirea metabolismului creează probleme mari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Proprietățile utile ale acidului hialuronic au fost demonstrate de cercetătorii japonezi. O moleculă din acest acid este în stare să mențină pe un termen lung lichidul în celulele pielii. Acidul hialuronic oprește deshidratarea și îmbătrânirea prematură a pielii.

2. Se știe că acidul hialuronic este accesibil tuturor femeilor prin injecțiile cu botex, doar că această decizie radicală nu o acceptă oricine. Injectările cu botexul sunt o procedură destul de costisitoare și nu toate femeile își permit  acest lux. Prin urmare, s-au creat elemente la un preț accesibil, care sunt cunoscute drept o bună alternativă a botexului.   

3. Acidul hialuronic se obține pe cale sintetică din ciuperci speciale crescute pe bacterii, de exemplu streptococcus. Analogul acidului este de 100% proveniență naturală și nu dăunează organismului.

4. Datorită proprietăților sale medicinale, se întrebuințează în multe domenii: oftalmologie, reumatologie, otorinolaringologie, chirurgie (pentru transplantul de piele).

5. Cosmetologii recomandă utilizarea acidului hialuronic după 30 de ani, pentru prevenirea problemelor de piele. Unul din avantajele acidului hialuronic este faptul că poate fi utilizat în condiții casnice.

Ce  probleme soluționează acidul hialuronic ?

  • Producția crescută a colagenului;
  • Regenerarea pielii;
  • Saturația pielii cu microelementele necesare, vitamine și oligoelemente;
  • Netezirea ridurilor;
  • Deshidratarea pielii;
  • Hrănirea pielea cu acizi polisaturați;
  • Nutriție și tonifiere.


concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94261908531189