August 16, 2017
Acest bărbat şi câinele lui sunt dovadă clară că animalele pot semăna cu oamenii
Topher Brophy şi câinele lui sunt dovada clară a faptului că două fiinţe care seamănă între ele nu au cum să nu se înţeleagă de minune. Probabil că ai şi tu în jurul tău câteva exemple de cupluri din alea trainice în care partenerii seamănă fizic unul cu celălalt. Sau au ajuns să semene, who knows.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cam aşa e şi cu Topher şi câinele său, Rosenberg, între care s-a format o legătură specială încă de la început, bazată şi pe similitudinile în ceea ce priveşte aspectul fizic: cei doi au aceeaşi culoare a ochilor, aceeaşi privire şi aceeaşi nuanţă a părului, respectiv a blănii.

Până şi temperamentul câinelui se aseamănă cu cel al stăpânului, cel din urmă declarând că patrupedul are "un simţ aproape regal de liniște, încredere și înțelepciune interioară".

Cei doi au ales să-și îmbrățișeze asemănările, purtând îmbrăcăminte identică. Alegerile lor variază de la haine practice, de zi cu zi, cum ar fi cămăși și veste, precum și costume mai jucăuşe, precum cele de hippies, marinari și cowboys. Miraculos, Brophy reușește întotdeauna să-i găsească lui Rosenberg exact aceleași haine, o mărime mult mai mică, evident. Iar când vine vorba de a prezenta vestimentaţia în poze, cei doi sunt pe aceeași lungime de undă - expresiile lor faciale se aliniază una cu cealaltă aparent fără efort.

Fotografiile pot fi admirate pe pagina de Instagram a lui Topher, dar şi pe cea a câinelui (rosenbergthedog).

 

 

 

 

 

 

 

 

http://noizz.ro/



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89818334579468