Februarie 21, 2020
A slăbit cu 8 kg și a lansat videoclip la piesa «Lacrimi». Vezi cum arată acum interpreta ADDA

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Luptă plină de orgolii, dragoste sfâșietoare, durere care nu se vindecă, și până la urmă iubirea este tot rămâne. Cam așa mesaj transmite interpreta ADDA în cel mai nou hit pe care l-a lansat. Piesa poartă denumirea Lacrimi și a fost lansat și videoclipul acesteia.

Versurile pentru această melodie superbă au fost scrise, ca de obicei, de interpretă, iar melodia îi aparține lui Alex Cotoi. Videoclipul a fost produs de doi băieți bravi, Cătălin Rizea și Radu Șelaru din România, iar regia acestuia aparține lui SAN. Melodia pe care a lansat-o ADDA este de pe albumul „Artă, Viață și Iubire”. 

 

 

„Când am scris piesa «Lacrimi» m-am inspirat din povestea nebună de dragoste pe care o am cu Cătălin. În piesă am exagerat puțin situația. Este vorba despre un cuplu care se tachinează, se ceartă, se împacă doar că să se certe din nou. Dar cei doi se iubesc nebunește și orice ar fi, rămân împreună”, povestește ADDA.

 

 

În noul videoclip, Adda apare în ipostaze provocatoare. Îmbrăcată sexy, interpreta demonstrează lumii întregi cât de bine arată după ce a reușit să slăbească cu opt kilograme. Adda a reușit să de-a jos kilogramele nedorite după ce a participat într-un proiect televizat. Acum cântăreața din România arată superb, are un corp minunat și o voce splendidă ca întotdeauna. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7365307807922