Octombrie 05, 2022
A împlinit 53 de ani și s-a transformat complet. Ce s-a întâmplat cu fața lui Gwen Stefani?
Pe 3 octombrie, celebra cântăreață a aniversat vârsta de 53 de ani. Este vorba de Gwen Stefani, cea care și-a găsit liniștea și fericirea alături de Blake Shelton, artistul country cu care aceasta s-a căsătorit anul trecut.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din păcate, însă, frumoasa blondă care uimea cu look-ul ei pururea tânăr pare c-a exagerat cu intervențiile estetice, chipul ei fiind transformat aproape complet de injecțiile cu botox, lucru cât se poate de evident în ultimele ei apariții publice. 

Într-o apariție din cadrul Tonight Show alături de soțul ei, Blake Shelton, Gwen a șocat audiența cu un chip complet plastifiat, care pur și simplu nu mai seamănă cu al ei.

Cei care au vizionat show-ul respectiv au comentat pe social media că artista arată complet diferit și că nu mai are nimic autentic în chipul ei transformat de toate aceste operații estetice.

gwen stefani profimedia  jpg

Gwen Stefani foto profimedia jpg

gwen stefani profimedia  jpg

„Sunt un fan de o viață a lui Gwen și nu am recunoscut-o. Sunt atât de confuz”, a scris un telespectator. „N-aș fi știut niciodată că aceasta este Gwen Stefani dacă nu-i era scris numele pe ecran!”, a comentat altul.

Aspectul veșnic tânăr al lui Gwen Stefani au fost subiectul multor presupuneri de-a lungul anilor, dar vedeta nu a vorbit niciodată public despre apelarea la operațiile estetice. Invitată la emisiunea Carpool Karaoke din anul 2016, Gwen a fost întrebată de către gazda James Corden despre cum ține timpul pe loc și ea a atribuit tinerețea ei veșnică relației cu Blake Shelton.

2 gwen stefani 4 jpg jpeg

Gwen Stefani

3 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg

„Am început să mă îndrăgostesc. Apoi am scris un întreg album despre asta. Ăsta este liftingul de care vorbește toată lumea!”, a comentat Gwen în acea emisiune. Din păcate, însă, cele mai recente imagini cu Gwen vorbesc de la sine și n-au nimic de-a face cu îndrăgosteala. 

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4698202610016