Aprilie 19, 2021
A fost diagnosticată cu o boală psihică...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Drama lui Mariah Carey. A fost diagnosticată cu o boală psihică: "Am trăit negând realitatea"

Mariah Carey trece prin clipe grele. Toate momentele traumatizante trăite în copilărie și în timpul căsniciei eșuate cu Tommy Mottola și-au pus serios amprenta asupra stării sale de sănătate, în special cea psihică. Vedeta a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, iar de atunci viața ei a fost un coșmar. Cum se luptă cu boala și ce face pentru a depăși depresia la 50 de ani. 

Mariah Carey împlinește curând 51 de ani, iar până acum nu a avut o viață ușoară. Nu de puține ori a simțit cum ai fuge pământul de sub picioare și toate traumele din copilărie au avut un impact extrem de mare asupra stării sale psihice ca adult. 

Vedeta a avut mai multe episoade de depresie și se confruntă cu probleme de sănătate de mai mulți ani. În urmă cu zece ani a avut prima cădere psihică și fizică, moment în care a primit și diagnosticul crunt din partea medicilor: tulburare bipolară. 

Mariah Carey: " M-am izolat de toți"

De atunci vedeta a luptat pentru a se pune pe picioare. Vedeta a povestit recent că a trăit mult timp negând realitatea, iar povara care a apăsat pe umerii ei a fost mult prea grea pentru a mai putea continua. Pentru a trece peste impas, ea s-a încurajat numai de oameni pozitivi și s-a concentrat pe cariera sa. 

"Nu-mi venea să cred! Până recent am trăit negând realitatea, izolându-mă de toți de teamă că cineva o să-mi facă povestea cunoscută. A fost o povară prea grea ca să continui să o duc în spate. Am căutat și am primit tratament, într-un final, și m-am înconjurat numai de oameni pozitivi. Mai mult, mi-am concentrat întreaga atenție pe ceea ce îmi place mai mult să fac- să compun melodii și să le cânt", a povestit diva într-un interviu acordat unei reviste. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75695657730103