Martie 23, 2023
A cucerit mii de fani în adolescența ei, acum internată la psihiatrie. Ce s-a întâmplat cu Amanda Bynes
Amanda Bynes a trecut prin mai multe momente dificile în viața ea. După ce a cunoscut celebritatea în timpul adolescenței, a început să consume alcool și substanțe interzise. Acum, ea s-a schimbat radical și nu fanii nu o mai recunosc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Amanda Bynes a devenit cunoscută încă din adolescență după ce a interpretat mai multe roluri în filme și seriale cunoscute publicului larg. Aceasta s-a confruntat cu probleme cu alcoolul sau cu drogurile, fiind diagnosticată și cu bipolaritate, scrie spynews.ro

Cine este Amanda Bynes

Amanda Bynes a intrat în atenția presei internaționale după ce a fost găsită umblând goală pe străzile din Los Angeles. Se crede că ar fi avut un episod psihotic, astfel că nu-și amintește ce s-a întâmplat. În prezent, ea se află sub control psihiatric, unde i se vor face mai multe teste.

Amanda Bynes sports black crop top and leggings as she runs errands on her  own in LA | Daily Mail Online

Amanda Bynes a fost idolul adolescenților la începutul anilor 2000. Ea a devenit celebră după ce a apărut în serialele de la Nickelodeon. Apoi, ea a jucat în mai multe filme, aici amintim de „She’s the Man”, „What a Girl Wants”, „Easy A” sau „Big Fat Liar”. În 2010 a avut un rol important, pare că și ultimul în Easy A, jucând-o pe Marianne.

Cine este Amanda Bynes, actrița internată la psihiatrie. A cucerit mii de fani în adolescența ei

Încă din adolescență, actrița s-a confrunta cu probleme privind alcoolul sau consumul de substanțe interzise. În trecut ar fi primit diagnostic de tulburare bipolară, iar la începutul anului a fost plasată sub tutela mamei, în urma câtorva scandaluri avute cu legea și reprezentanții săi.

Cum arăta în perioada de glorie, cum arată acum

Amanda Bynes a fost idolul unei generații întregi în timpul adolescenței sale, timp în care a jucat în mai multe filme și seriale. Ea avea un chip inocent, era tânără și se putea vedea sclipirea din priviri. Părul și-l purta blond sau șaten, având bucle, în cea mai mare perioadă de timp.

Odată cu trecerea anilor, gusturile actriței s-au schimbat, astfel că și fizicul ei este altfel. Amanda Bynes are părul brunet, lung și drept. Ea și-a tatuat o inimioară pe obraz, chiar sub ochi și are un piercing în nas. Fanii care o apreciau în trecut, acum nici nu o recunosc, schimbarea fiind destul de mare.

Cine este Amanda Bynes, actrița internată la psihiatrie. A cucerit mii de fani în adolescența ei



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74293923377991