Mai 12, 2022
9 vedete care s-au îndrăgostit de alte staruri, dar au fost respinse
Chiar și celebritățile au parte de refuzuri dureroase din partea celor pentru care fac o pasiune. Numeroase vedete au fost respinse atunci când le-au făcut avansuri unor altor staruri, iar unele dintre ele au vorbit deschis despre aceste situații neplăcute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Descoperă 9 vedete care s-au îndrăgostit de alte staruri, dar au fost respinse.

Taylor Swift și Bradley Cooper

La un moment dat, cântăreața Taylor Swift a fost îndrăgostită de actorul Bradley Cooper. Însă acesta a considerat că Taylor este mult prea tânără și i-a refuzat avansurile. El a declarat că „ar fi putut să-i fie tată” și a „refuzat-o politicos”, potrivit Daily Mail.

 

Nicole Kidman și Jimmy Fallon

În emisiunea lui Jimmy Fallon, Nicole Kidman a povestit că a fost la un moment dat în apartamentul acestuia, împreună cu un prieten. Actrița australiană i-a lăsat de înțeles prezentatorului TV că la acea vreme era îndrăgostită de el, dar el părea complet dezinteresat. Fallon s-a arătat șocat de faptul că un star de la Hollywood a fost îndrăgostit de el. 

 

Lindsay Lohan și Harry Styles

Într-un interviu pentru The Sun, actrița a spus că Harry Styles a apărut într-o noapte la ușa camerei sale de hotel, dar ea nu l-a recunoscut. „Nu am știut că este el. Mi-a spus că îl cheamă Harry. Eu eram deja în pat, mă pregăteam să mă culc. I-am spus că sunt încântată de cunoștință, dar mă duc să mă culc”, a povestit amuzată actrița. 

 

Julianne Hough și Daniel Radcliffe

Julianne Hough a dezvăluit că în perioada în care a lucrat pe platourile filmului ”Harry Potter” s-a îndrăgostit de Daniel Radcliffe. Ea i-a trimis chiar și o felicitare de Valentine's Day, dar acesta nu a răspuns niciodată. Actrița a mai spus că se simte atât de jenată de gestul său încât îl evită în prezent pe starul din seria „Harry Potter”.

 

Christian Bale și Drew Barrymore

Pe vremea când erau adolescenți, Drew Barrymore și Christian Bale au ieșit împreună la film. Potrivit lui Bale, au văzut un film horror și așa s-a încheiat totul. Drew nu l-a mai sunat după acea întâlnire. În schimb, ea spune că nu își amintește de ce nu l-a căutat, pentru că la acea vreme i s-a părut drăguț.

 

Leonardo DiCaprio și Cara Delevingne

Leonardo DiCaprio a fost îndrăgostit la un moment dat de supermodelul Cara Delevingne, dar aceasta i-a refuzat avansurile. Potrivit stylecaster.com, cei doi s-au întâlnit la o petrecere din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, iar pentru DiCaprio a fost dragoste la prima vedere. În schimb, Cara nu a fost impresionată de atenția primită din partea starului din „Titanic”.

 

Justin Bieber și Rihanna

Justin Bieber a declarat că a avut o pasiune pentru Rihanna, dar aceasta l-a refuzat. Cântărețul a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Rihanna, cu mesajul „Poți să-mi dai numărul tău de telefon?”. El a dezvăluit într-un interviu că lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. „Am invitat-o în oraș. Nu a mers prea bine, din moment ce nu sunt cu ea. Mi-a spus că sunt prea tânăr”, a mărturisit Justin.

 

George Clooney și Eva Longoria

George Clooney a fost cândva foarte interesat de actrița Eva Longoria, dar astrele nu s-au aliniat pentru cele două staruri. Atunci când Eva a divorțat, George Clooney forma un cuplu cu Stacy Keibler, dar își dorea să pună capăt relației. Potrivit Us Magazine, starul american ar fi încercat să o cucerească pe Longoria, dar aceasta nu a acceptat să se implice într-o relație cu un bărbat care nu este complet liber.

 

Chris Evans și Camila Cabello

Chris Evans a dezvăluit într-o emisiune că are o pasiune pentru cântăreața Camila Cabello și ca și-ar dori să o invite la cină. Însă Camila nu a fost impresionată. Artista a declarat ulterior că îl consideră atrăgător pe Evans, dar nu este genul ei.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.2073121070862