August 22, 2022
9 tendinte de toamna care vor domina in 2022
Inca e foarte cald, insa colectiile de toamna au aparut si vrem sa fii pregatita pentru urmatorul sezon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar daca iubesc toamna si numar zilele pana la venirea ei, trebuie sa recunosc ca nici nu mi-am dat seama cand a fost vara. Parca as mai tine-o putin in oras, caci e tare frumos cand se intuneca mai tarziu si ai mai multe activitati de facut in aer liber.

Dar vara vine si pleaca, iar noi nu putem sa lasam toamna sa ne gaseasca nepregatite. Mai bine sa incepem reimprospatarea garderobei din timp, ca sa nu dam urmatoarele doua salarii pe haine, incaltaminte si accesorii.

Si ca sa nu fim ca niste frunze in bataia vantului si sa facem risipa de bani, cel mai bine e sa avem lista facuta cu tendintele de anul acesta si hainele care ne lipsesc din dulap. Iata dupa ce trebuie sa te uiti:

JACHETA IMBLANITA

 

Pentru cele care nu se impaca bine cu sezonul rece din cauza temperaturilor ceva mai scazute, se da unda verde la purtarea jachetelor imblanite inca din prima luna de toamna. Sa fie o jacheta cat mai lunga si cat mai calduroasa, sa te tina in siguranta din cap pana in picioare.

SABOTII

Saboți din piele - verde - RESERVED - original2

Indiferent daca iti place sau nu, toamna asta este despre saboti. Bine… stii vorba aceea, nici sabotii nu mai sunt ce au fost odata. Acum ii gasesti in diferite modele, colorati si frumos decorati. Inainte sa strambi din nas, poate ar trebui sa ii pui in picioare si sa faci o plimbare cu ei. Esti sigura ca nu o sa iti placa?!

CORESETUL

Bershka - POPLIN WITH CORSET DETAIL - Rochie tip cămașă - camel

Il vei vedea in toate formele lui. Incorporat in rochie, camasa-corset, corsetul de piele si cine stie cate alte versiuni ale lui. Ce trebuie sa stii este ca un corset reprezinta o piesa vestimentara care, desi nu se regaseste mereu in tendinte, nu poti da gres cu ea. Esti libera sa porti corset oriunde simti ca se potriveste!

PIESELE OVERSIZE

Cămașă supradimensionată - Alb - FEMEI | H&M RO

Tricourile oversize, camasile oversize, puloverele oversize… tot ce este oversize isi pastreaza locul in tendinte si nici nu credem ca trendul va disparea prea curand. Sunt cool, sunt extrem de confortabile, sunt versatile si se potrivesc de minune oricui, de la cel mai mic la cel mai mare, indiferent de silueta.

PANTALONII CARGO

Pantaloni cargo - bej - SINSAY - original1

Pantalonii cargo nu sunt usor de acceptat, insa daca ajungi sa ii porti, o sa ii indragesti garantat. Ii intalnim in garderoba barbatilor, insa ne duc cu gandul si la perioada anilor ’90, cand cantaretele de RnB ii purtau. Beyonce si Rihanna ii purtau cu pantofi cu toc, dar s-ar putea sa te simti mai confortabil intr-o combinatie cu pantofi sport sau bocanci.

MAIOUL ALB

Bershka - SLEEVELESS - Top - stone 

Posibil ca maioul alb (tank top) sa fie deja la tine in garderoba, iar daca ai uitat de el, e timpul sa il scoti de la naftalina. Designeri precum Prada, Chloe si Bottega Veneta au lasat maiourile albe sa straluceasca in toata splendoarea lor pe podium. Poarta-l cu pantaloni din piele, blugi largi, pe sub sacou sau cu o fusta maxi.

FUSTA LUNGA

Fustă midi plisată PREMIUM - galben-deschis - RESERVED - original2

Daca fusta scurta a fost tot timpul in topul preferintelor, foarte rar eclipsata de fusta midi, in toamna lui 2022 fusta maxi este vedeta. Poart-o asa cum simti – cu ghete, pantofi sport, saboti sau stilettos, camasa sau tricou.

ACCESORII DIN BLANA

Geantă shopper cu blană de miel sintetică - Plan mediu 

Accesoriile de toamna asta sunt facute sa atraga toate privirile. Papucii cu blana (atentie! blana, nu puful ala care a facut “senzatie” acum cativa ani) propusi de Chloe, Balenciaga, Fendi etc., geanta de blana, palaria de blana si castile cu blana sunt cateva dintre acestea.

PIELE DIN CAP PANA-N PICIOARE

Rochie din imitație de piele - negru - RESERVED - original1 

Este cunoscut faptul ca jacheta de piele si pantalonii de piele sunt primele scoase din dulap imediat ce temperaturile au inceput putin sa scada. Asta pentru ca pielea este reprezentativa anotimpului toamna. Daca ai in dulap o singura jacheta de piele, ar trebui sa incepi cautarile, pentru ca toamna asta se da liber la tinutele head-to-toe leather. Incearca rochia si paltonul din piele.

Care sunt preferatele tale cand vine vorba de piese vestimentare de toamna?

Sursa - andreearaicu.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80286550521851