Aprilie 16, 2021
Pe drumul celebrității. Copiii vedetelor de la noi, înzestrați cu talent și ambiție
Au început să simtă vibrația muzicii încă de când erau în burtici. Au început să cânte de când erau pici, iar acum evoluează pe scene cu aceeași atitudine pe care au adulții. Iată câțiva dintre copiii vedetelor de la noi, care au pășit pe urmele părinților lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Amelia Uzun (11 ani) este fiica sopranei Ana Cernicova și a solistului formației Tharmis, Valentin Uzun. Prin urmare, Amelia a moștenit talentul de la ambii părinți, iar pe scenă apare de când era un pui de fetiță. 

Alexandra Ștefăneț (6 ani) este fiica violonistului Marcel Ștefăneț și a interpretei Cornelia Ștefăneț. Și la ei în casă muzica stă în capul mesei. Ar fi fost de mirare dacă Sănduța n-ar fi fos atrasă de muzică. De ziua maestrului Eugen Doga, micuța a interpretat piesa ”Maria Mirabela”, piesă cu care s-a făcut cunoscută și mama ei. 

Smaranda Burlacu (12 ani), fiica interpreților Costi Burlacu și Corina Țepeș, studiază muzica de mică. Pe lângă pian și canto, Smaranda mai are o pasiune - patiseria. Deși are o vârstă fragedă, gătește prăjituri și coace pâine ca o gospodină desăvârșită. 

Cristi Botgros (21 de ani) s-a născut într-o familie în care cântă nu doar mama (Adriana Ochișanu) și tata (Corneliu Botgros), dar și bunicii. Între a fi solist și a studia un instrument, el a preferat să pună vioara pe umăr. Astfel, Cristi este violonist prin generație. 

Andreea Cuciuc (13 ani) a călcat pe urmele tatălui său, Igor Cuciuc. Recent, tânăra a lansat o piesă scrisă în totalitate de ea. 

Cătălin Advahov (15 ani), fiul muzicianului Vitalie Advahov. Cătălin, băiatul care-și poartă vioara pe umăr, mulți l-au întâlnit cântând în stradă sau în parc. Măiestria cu care mișcă arcușul pe coardele instrumentului său și buclele șatene sunt detaliile care îl definesc pe tânărul artist. 

Kamelia Melnic (8 ani) este fiica prezentatorului Anatolie Melnic. Trebuie să recunoaștem că a preluat de la tatăl său nu doar trăsăturile fizice, dar și carisma. Kamelia cântă și dansează și sperăm să scriem și peste ani despre ei cariera de succes. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73603940010071