Februarie 09, 2021
Un univers împărțit la doi. Poveștile de dragoste ale vedetelor
Încurcate sunt săgețile lui Cupidon. La cât de multe lansează, nici n-ar fi de mirare. Și când lovește ținta se lasă cu scântei ... de iubire, bineînțeles. Așa s-a întâmplat și în cazul cuplurilor de mai jos. În ochii lor și acum vedem strălucire și la fiecare apariție ne trezesc admirația.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

DORIAN FURTUNĂ ȘI VERA TERENTIEV s-au cunoscut în 2005 în cadrul unei conferinţe de presă. Pe atunci Vera era studentă în anul trei la jurnalism şi activa la televiziune, iar Dorian era organizatorul evenimentului. Cunoscutul etolog i-a cerut mâna în iarna anului 2010, în timpul unei călătorii prin Europa, în Castelul Neuschwanstein din Germania, care mai este cunoscut şi sub denumirea de „castelul miraculos”. La data de 28 mai 2011, frumosul cuplu și-au organizat nunta.

CORNELIA ȘI MARCEL ȘTEFĂNEȚ sunt uniți de dragoste și de muzică. Marcel a observat-o pe fata care avea să devină mama fetiței lui, în 2005, când Cornelia debuta ca solistă în formația Milenium. Peste câțiva ani buni, muzicianul a îndrăznit și i-a propus o colaborare solistei, iar de atunci a început totul. Marcel, romantic din fire, a organizat cererea de căsătorie așa cum și-ar dori orice femeie - pe malul mării, pe iaht, cu șampanie, ciocolate și flori. Vădit emoționată, Cornelia a izbucnit atunci în lacrimi. Evident, n-avea cum să refuze așa ceva. Nunta a avut loc în 2011.

CRISTINA MOLDOVANU ȘI ALEXANDRU PLEȘCA s-au cunoscut în 2014, la o petrecere. Povestea lor de dragoste a început chiar din acea seară. Lucrurile au urmat de la sine. Logodna a avut loc în Dubai, în iarna anului următor, iar în septembrie 2015 și-au oficiat relația.

OLESEA SVECLĂ ȘI ANATOL DURBALĂ se cunosc de ani buni, din facultate. Cererea în căsătorie a fost un adevărat scenariu, or asta nu e ceva străin pentru reputatul actor. Olesea a povestit anterior că a fost chemată la o colegă să meargă undeva. Împreună cu ea și un bărbat necunoscut au ajuns la bariera Sculeni. Acolo plutea un balon cu aer cald, iar Anatol Durbală a invitat-o pe Olesea să facă plimbare și să prindă răsăritul. La un moment dat a apărut replica „până aici a mers ostașul”, iar în următoarele momente a scos și inelul de logodnă. Nunta lor a avut loc în vara anului 2016.

COSTI BURLACU ȘI CORINA ȚEPEȘ s-au cunoscut în urmă cu aproape 14 ani. Nu a fost o dragoste la prima vedere. Au avut nevoie de timp până să-și dea seama că dezvoltă emoții unii pentru celălalt și, mai ales, că sunt suflete-pereche.
S-au căsătorit în 2007.

NATALIA BARBU ȘI NICOLAE SOTA s-au cunoscut în timp ce interpreta cânta într-un club. Omul de afaceri din România a remarcat-o și, spre mirarea tuturor, nu a atras atenția la silueta zveltă a Nataliei. În acea seară, artista purta o rochie care-i acoperea totul. Ulterior, Nicolae Sota s-a interesat cine e fata care cânta în engleză, crezând că este din străinătate. Au urmat ieșiri la cină, o pauză de câteva luni, apoi o conexiune frumoasă. S-au căsătorit în 2011.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57656836509705