Februarie 03, 2021
Vise puse pe hartă. Cum să contribui la materializarea viselor
Harta dorințelor include toate visele tale prețioase. De regulă, acestea sunt adunate haotic, nu neapărat într-o anumită ordine. Cum funcționează? Totul e simplu. În capul nostru își fac loc mii de dorințe, iar faptul că avem o hartă ne ajută să le sistematizăm, să le organizăm, să le vizualizăm și să le trimitem către Univers. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

CÂND SĂ-ȚI CREEZI HARTA PENTRU 2021

Perioada cea mai prielnică este de Anul Nou Chinezesc, adică pe 12 februarie, și două săptămâni după acesta. Trebuie să mai știți că atunci când este lună nouă este, la fel, un indiciu că ar trebui să vă creați o hartă a dorințelor. Ca să nu stați concentrați în fiecare seară la cer, iată datele de care trebuie să țineți cont dacă vă prețuiți dorințele. 
11 februarie
13 martie 
12 aprilie
11 mai 
10 iunie 
10 iulie 
8 august 
7 septembrie 
6 octombrie 
5 noiembrie 
4 decembrie 

CUM SĂ-ȚI CREEZI CORECT HARTA DORINȚELOR 

Toate dorințele pe care le așezați pe hartă ar trebui să vină din inimă și să fie cât mai conștiente. La urma urmei, aceasta este energia voastră, iar dacă nu credeți suficient în ele, nu se vor realiza. 

Este important să știți că dorința o formulați doar pentru voi. De exemplu: ”Vreau să-mi cumpăr apartament”, ”Vreau să fiu mamă de fetiță”. Este musai să vă formulați clar dorințele. Universul pur și simplu nu procesează o cerere neclară. 

De asemenea, este necesar să puneți accent pe selecția imaginilor: nu lipiți în minte fotografii iraționale, lipsite de pragmatism cu iahturi, palate și prinți englezi - acestea sunt prea generale, deși frumoase. Fiecare imagine ar trebui să reprezinte clar câte un fragment al dorinței. În plus, nu folosiți hărți create de alții. Investiți-vă propria energie pentru a vă face una. 

Începeți cu voi înșivă: în centru, vă puteți pune fotografia sau întruchiparea dorită a dvs. - de exemplu, un model sau o actriță. Această figură vă va reprezenta. În apropiere puteți plasa imagini legate de sănătate, frumusețe și sport - cum vă vedeți.

CUVÂNTUL CHEIE - GLORIE 

Asociați totul cu succesul, avansarea în carieră și perspectivele. Vă puteți gândi și la activități, care nu au o tangență directă cu ceea ce faceți, de regulă. Ați dorit vreodată să apăreți într-un videoclip, film, să evoluați pe o scenă? Ei bine, nu fiți timid. Stabiliți un obiectiv și mergeți cu încredere spre îndeplinirea lui. 

DRAGOSTE ȘI RELAȚII 

Dacă sunteți singur/singură, lipiți-vă o fotografie cu acele cupluri pe care le admirați sau cu un bărbat, tipologia căruia vă place și ați vrea să aveți alături unul ca el. Nu lipiți poza unui bărbat, pe care îl cunoașteți în viața reală. Nu există nicio confirmare că sentimentele sunt reciproce și nici nu e cazul să vă faceți iluzii goale. Dacă v-ați îndrăgostit și nu aveți curaj să faceți primul pas, atunci atașați-vă pe hartă poza celui drag făcută din spate. Cei care sunt într-o relație ar trebui să aibă multe poze de acest gen din călătorii, de la plimbări, când ați trăit momente fericite. De altfel, acest fel de imagini pot simboliza armonia, fericirea și dragostea. 

SECȚIUNEA COPII ȘI CREAȚIE 

Dacă nu aveți copii, faceți un colaj cu bebeluși. Dacă aveți copii și nu vă doriți mai mulți, atunci nu lipiți poze pe harta dorințelor voastre. În acest caz e mai bine să vă dedicați creației. Puteți include aici ceva care să vă inspire să faceți pictură, culinărie, să coaseți, să croșetați. 

MOTIVAȚIE ȘI CĂLĂTORII 

Lipiți-vă fotografii cu oameni care vă inspiră. Dacă vreți să vă faceți prieteni noi sau îi prețuiți pe cei vechi, atunci găsiți poze cu o gașcă veselă. În același timp, dacă intenționați să ajungeți într-un oraș sau v-ar plăcea să vă mutați în alt oraș, scrieți mesajul ”Țara în care m-am mutat definitiv”.

CARIERĂ 

Aici menționați toate detaliile care țin de implementarea planurilor de lucru, dezvoltarea afacerii și creșterea veniturilor. Dacă doriți să vă începeți propria afacere, gândiți-vă la subiect și postați imagini care sunt asociate cu aceasta. Simțiți-vă liber să vă declarați dorințele și nu fiți timizi. Dacă, după părerea dvs., o nouă poziție vă va aduce bunăstare materială, atunci lipiți imagini ale unei case noi, bijuterii și mașini aici.

EDUCAȚIE 

Poate că este timpul să învățați o limbă nouă și, în general, să obțineți cât mai multe cunoștințe noi. Deja știți ce trebuie să faceți. Dacă vă doriți asta pentru copiii voștri sau vă gândiți la succesele lor, obținute la școală, scrieți-vă mesajul „Mă bucur că copilul meu a promovat acest examen”.

CASĂ ȘI FAMILIE 

Umpleți acest spațiu cu imagini cu poze cu familii, pe care le considerați ideale, dar pentru că vă doriți să progresați, lipiți-vă imagini cu o casp nouă. Decupați din reviste de interior. Găsiți unul care seamănă cu casa dvs. de vis și notați „Casa în care m-am mutat”.

BANI 

DIn start vă recomandăm să evitați poze care ilustrează valize cu bani, cufere cu aur, peșteri cu diamante. De asemenea, excludeți pozele în care o sumă de bani este ținută în mână, pentru că ar avea dublu sens - fie că primiți bani, fie că întoarceți datoria. Limitați-vă la imagini cu lucrurile scumpe pe care vi le doriți, care simbolizează o creștere a salariului sua câștigul la loterie. 

Când harta este gata, pregătiți-vă să lucrați asupra dorințelor. Termenul acesteia ar fi de la 1 la 3 ani. Atunci când remarcați că planul a fost dus la capăt, creați-vă o nouă hartă. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0043761730194