Ianuarie 26, 2021
Ziua Internațională a soților. TOPUL bărbaților demni de toată admirația
Astăzi sărbătorim ZIua Internațională a Soțului, așa că dragi femei, aveți ocazia să le spuneți cât de mult îi iubiți și să le mulțumiți că vă răsfață. Și ca să parafrazăm vorba lui Dimitrie Cantemir - nasc și în Moldova bărbați. Cei enumerați mai jos sigur se încadrează în această categorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tudor Ulianovschi e căsătorit de mai bine de 15 ani cu Corina Cojocaru Ulianovschi. Fericirea lor s-a dublat de curând. Mai exact, de când au apărut  pe lume gemenele Melissa și Melinda. Diplomatul se poate lăuda că are patru fete în casă. Asta dacă luăm în calcul soția și fiica mai mare, Mădălina. 

Un soț și un tată implicat, responsabil și devotat este actorul Anatol Durbală. Postările lui cu copiii sunt întotdeauna un deliciu, iar azi, când fiica lui și a Olesei Sveclă împlinește patru ani, actorul a postat o poză alături de micuță, însoțit de un mesaj absolut emoționant. ”Indicele îmbătrânirii mele continuă nemilos să crească!... 4. Deja 4. Mâine dimineață vor fi douăzeci. La mulți ani, Cassandra! Tu ești mai mult Eu decât mine”, a scrie Anatol Durbală pe Facebook. 

Marcel Ștefăneț este unul dintre cei mai apreciați muzicieni de la noi, iar dacă răsfoim profilele sale de pe rețelele sociale o să descoperim o mulțime de poze de familie. Mai mult decât atât, pe lângă cele în care apare alături de frumoasa lui soție, Cornelia sau fiica Alexandra, îl vedem pe Marcel alături de soacră. Ce înseamnă asta? Evident, că e un soț dedicat. 

O familie adorabilă are și Teodor Cârnaț. Fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii crește și educă împreună cu soția lui, arina, șapte copii. Toți au nume care încep cu T și M, de la inițiatelele părinților lor - Teo, Manuela, Mateo, Teia, Tadeo, Malvina, Tamia. Surprinzător, dar cuplul nu are o bonă, care să-i ajute, așa că au învățat să se descurce pe cont propriu. 

O echipă frumoasă formează Victor Ciocanu cu Daniela și fiica lor, Miranda. În pozele prezentatoarei TV îl vedem pe Victor mereu topit după ea, spre deliciul admiratorilor cuplului. 

Topit după fetele lui este și jurnalistul Anatolie Melnic. Deși rar afișează poze cu întreaga lui familie, Anatolie a mărturisit în numeroase interviuri cât de importantă este familia pentru el. Și dacă la radio e bun de farse, acasă - surprinzător, e ca peștele, adică tace. 

Fără un pas e luat și interpretul român, Edward Sanda, deja bine cunoscut la noi. Cele mai inspirate declarații de dragoste pentru viitoarea lui soție, Cleopatra Stratan, sunt la descrierea pozelor cu ei doi. ”Tu îmi ești oxigen!”, ”Dragostea e întotdeauna la modă!”, ”Pe tărâmul infinit al iubirii noastre!”, ”Eu filmul tău și tu coloana mea sonoră!”, ”My Queen!”, sunt doar câteva dintre descrierile pozelor lor. Tineri, îndrăgostiți și adorabili! 

Adrian Ursu se numără și el printre soții iubitori. În majoritatea situațiilor când face referire la mama fiicei lui se adresează cu Irinuca, ceea ce, bineînțeles, trezește admirația celor din jur. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78515982627869