Decembrie 29, 2020
RETROSPECTIVA vedetelor: Ce lecții au luat de la 2020 și cu ce reușite intră în noul an
Suntem în a 365-a zi a anului. Inițial mulți au apreciat combinația 20-20, însă entuziasmul a cam slăbit de când ne-am dat seama că libertatea ne este limitată și planurile ne sunt date peste cap de pandemie. Totuși, e greu să generalizăm. Vedetele noastre au făcut bilanțul. Concluzia comună: pe cât de complicat a fost 2020, pe atât de productiv.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Rogac – Furtună: Să ne luăm lecţiile şi să păşim în 2021 cu zâmbet

2020 a fost un an complicat, dar ne-a învăţat multe lucruri. Ne-a învăţat să preţuim ce avem, să creştem, să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună cu familia. De asta zic să ne luăm lecţiile şi să păşim în 2021 cu zâmbet, cu speranţă şi cu încrederea că totul va fi bine. 

Lilia Lozan: În 2020 am învăţat, în sfârşit să mulţumim pentru tot ce avem

Anul 202 cu siguranţă a fost un an complicat pentru toată lumea, dar totodată eu încerc să văd partea plină a paharului, pentru că a scos tot ce-i mai bun din noi. Am învăţat, în sfârşit, să mulţumim pentru tot ceea ce avem şi să fim fericiţi că toţi cei dragi sunt sănătoşi. Să nu ne dorim foarte multe şi să nu ne facem planuri pe nu ştiu ce termene, ci să ne bucurăm de ziua de azi, de oamenii de lângă noi, de momentele mici, dar care îţi aduc mari bucurii. Totodată, nu aş putea să-i reproşez  nimic lui 2020, pentru că în acest an eu am devenit mamă, noi am devenit părinţi. Asta a fost cea mai mare dorinţă a mea. Este cea mai mare fericire, cea mai mare reuşită. În 2021 vreau să fie toată lumea sănătoasă. În sfârşit să scăpăm de toată nebunia asta şi să fim mai buni! 

Dara: În 2020 am reuşit să-mi scriu albumul 

Anul acesta a fost, cât de straniu nu ar părea, un an foarte productiv. Am reuşit să-mi scriu albumul, care o să iasă în 2021. La fel, am înţeles cum e să simţi oamenii tăi mult mai aproape chiar şi atunci când ei sunt la distanţe mari faţă de tine. A fost un an interesant pentru fiecare dintre noi. Sper că toţi au înţeles ce contează cel mai mult, care sunt priorităţile. Eu am înţeles multe lucruri. Sper ca 2021 să ne aducă mai multă libertate şi, desigur, noi s-o apreciem şi să ne bucurăm de ea în cea mai  frumoasă formă. La mulţi ani! 

Stela Botez: 2020, un an cu provocări frumoase 

Pentru mine anul 2020 a fost un an cu provocări, un an frumos, cu lucruri noi din care cu siguranţă am învăţat multe şi să mă mândresc de realizările frumoase. Îmi doresc şi 2021 să fie la fel de reuşit, la fel de bun, chiar mai bun decât toţi anii luaţi împreună. La mulţi ani tuturor! Să ne auzim de bine, cu realizări frumoase! 

The Motans: 2020 a fost un an în care m-am regăsit pe mine

Anul 2020 mi-a permis să mă opresc din acest ritm nebun şi să mă gândesc un pic la mine, la ceea ce sunt eu pentru mine, la ceea ce sunt eu pentru cei dragi mie, la ceea ce sunt eu pentru cei din jurul meu. Mi-a permis să mă apropii mai mult de oamenii la care ţin. Mi-a permis să analizez mai mult unele planuri şi să le refac pe alocuri. Anul 2020 a fost un an în care m-am regăsit un pic mai mult pe mine.” 

Iuliana Beregoi: În 2021 sper să fac următorii paşi pentru cariera mea internaţională

Anul 2020 a fost un an special pentru mine, cum au fost şi ceilalţi ani. Am avut o nouă experienţă – carantina şi pandemia, dar am trecut peste acest obstacol şi a fost totul bine. Sper foarte mult în 2021 să fac următorii paşi spre cariera mea internaţională, pe care mi-o doresc enorm de mult. Urez succes tuturor şi un an nou fericit! 

Cornelia Ştefăneţ: În 2021 să trecem peste pandemia care ne-a dat planurile peste cap

La mulţi ani, dragi prieteni! Să avem cu toţii un an nou cât mai frumos, mai fericit. Să fim cu toţii sănătoşi şi să trecem peste această pandemie, care a dat tuturor planurile peste cap. Important să ne fie sănătoase familiile, prietenii şi toţi cei dragi. Să fim mai fericiţi de sărbători! La mulţi ani şi Crăciun fericit! 

Corina Ţepeş: Să ne auzim în noul an numai de bine
La mulţi ani! Moş Crăciun vă urează de sănătate, bucurii, prosperitate, voie bună şi să ne auzim în noul an numai de bine!
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87174558639526