Decembrie 15, 2020
Sărbători cu gust de lăptic. Vedetele care au ”comandat” barza în 2020
Anul 2020 a fost condamnat de multă lume. Unii l-au considerat șters din calendar, alții așteaptă 2021 cu muuultă speranță. Totuși, unele de vedete de la noi au trăit emoții intense, mai ales că în curând va trece barza pe la ele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anișoara Loghin, prezentatoare. Am aflat despre sarcina Anișoarei după ce aceasta a participat la un show culinar, difuzat de postul TV la care lucrează. Noutatea că jurnalista va naște un băiețel a fost anunțată de fina de cununie, Tatiana Nastas. 

Lia Taburcean, interpretă. Primele suspiciuni despre sarcină au apărut după ce interpreta a postat o poză de la cununia religioasă. Cineva din apropiații săi a lăsat un comentariu, care a scos ”din casă”. Lia a confirmat bănuielile curioșilor după ce a distribuit poze de la o sesiune foto. 

Valeria Țurcan, blogger. Încă pe 1 septembrie, Valeria a împărtășit bucuria că va deveni mamă. Câteva zile mai târziu a anunțat, printr-o sesiune foto, că va avea un băiețel. A rămas foarte puțin până va apărea pe lume. 

Carolina Gorun, interpretă. Este foarte discretă privind viața ei personală. Totuși, mult timp nu poate fi ascunsă sarcina. Mare noroc de presă și de rețelele sociale. 

Doina Stratan, blogger. Spre deosebire de cele enumerate mai sus, Doina va deveni mamă pentru a doua oară. Ea  a scris într-o postare că după nașterea fetiței sale și-a dorit să aibă și un băiețel. 

Echipa Aquarelle le urează viitoarelor mămici sănătate și naștere ușoară. În 2021 urmează partea a doua a articolului cu pozele bebelușilor. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.0605762004852