Martie 23, 2020
Vera Nastasiu: Despre menirea sa profesională
Motto-ul meu este: "Nu așteptați momentul, uneori el poate să nu mai apară!" (Napoleon Hill)

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum a fost pentru dvs. anul 2019? Ce evenimente profesionale v-au marcat?

Mă strădui să mă bucur de ceea ce am. Eu fac parte din acea categorie de oameni care n-au nevoie pentru fericire de prea multe lucruri, dar în același timp nu mă mulțumesc cu orice, lupt pentru dorințele proprii.

Pentru mine este foarte important ca job-ul meu să-mi aducă satisfacție. Cred că anume acest lucru mă ajută să să obțin rezultate bune. Sunt mândră de faptul că în anul 2019, am reușit să dezvoltăm cursul de dicție și discurs public la un nou nivel. 

Mă refer aici la strategia de lucru online, care în acest an a devenit accesibilă pentru toți cei care vor să studieze la noi, deși trăiesc în străinătate sau pur și simplu nu reușesc să vină la cursuri în clasele noastre. Pentru mine și pentru întreaga noastră echipă, este un pas important în dezvoltarea noastră profesională. 

 

Ce considerați că este important știut despre brandul Dicţie.md?

Filosofia brandului Dicţie.md – profesionalism, calitate și dedicație. La orele pe care le prezint, mă dedic pe deplin. Sunt bucuroasă că cu ajutorul meu, oamenii reușesc să se autodepășească, să treacă de barierele personale și să devină mai buni în ceea ce fac.

Consider că cea mai importantă reușită a mea, a fost faptul că am lansat această platformă Dicţie.md, care este unică în felul său, dezvoltând-o la un nivel profesional. Avem auditoriu foarte vast, printre studenții noștri se numără învățători de limba română, specialiști din sfera IT, oameni de afaceri, studenți, elevi și copii. 

 

 

Cum reușiți să împăcați cele două sfere ale vieții - cariera și viața personală?

Tot timpul meu personal eu i-l dedic fiicei mele. Chiar dacă sunt extrem de ocupată, Gloria pentru mine este mereu pe primul loc.

Gloria vine la cursurile mele, iar acest lucru o ajută să aibă o dicție minunată și să articuleze bine fiecare cuvânt în parte. Sunt mândră de fiica mea. Nu știu dacă există o formulă ideală pentru a balansa viața de familie și cariera, însă știu că oamenii și comunicarea mă fac de-a dreptul fericită.  

 

www.dictie.md

Chișinău, str. București, 83. 

067 44 99 44

www.dictieonline.md

office@dictie.md

Citiți continuarea articolului în numărul din luna martie 2020 al revistei AQUARELLE



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0861732959747