Ianuarie 23, 2020
«Baletul rusesc» – Prima Școală Internațională de Balet Rus pentru copii la Chișinău

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Bancova

Directorul școlii «Baletul rusesc» la Chișinău

Irina Bancova povestește: Îmi doream să lansez propriul studiou, de care la Chișinău, pentru ca copiilor să le fie interesant, pentru ca cu ajutorul lecțiilor ei să se dezvolte armonios, atât din punct de vedere fizic cât și emoțional, sufletește. Am studiat multe lucruri în această sferă, până când am aflat de școala de balet rusesc. Este anume ceea ce am căutat și ce mi-am dorit. 

 


Baletul este o bază fundamentală pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. Lecțiile de coregrafie ajută la formarea unei posturi corecte, dezvoltă flexibilitatea, coordonarea plasticitatea mișcărilor. Copilul învață să fie organizat și să poată cu ușurință să se concentreze, să socializeze cu lumea înconjurătoare, și nu în ultimul rând, să crească un copil sănătos.  


Școala «Baletul rusesc» – este o rețea internațională de școli pentru copii. Oficiul principal se află la Sankt-Peterburg, iar în întreaga lume există peste 100 de școli. Noi colaborăm cu Academia Baletului rusesc  A. Vaganova și cu  Academia de Dansuri Boris Eifman. Metodele de studiu sunt elaborate special pentru copiii mici. Programul a fost elaborat de balerina, pedagogul și repetitorul de balet I. N. Cistiakova, care are mai bine de 20 de ani de experiență în muncă. 

 

 

 

 

 

 


O atenție sporită școala atrage pregătirilor avansate a cadrelor didactice. Cursurile sunt predate de balerini și coregrafi profesioniști.
Fiecare pedagog are în grupă nu mai mult de 10-12 copii, ceea ce permite ca profesorul să dedice suficient timp fiecărui copil, axându-se pe caracteristicile individuale și abilitățile fizice ale fiecărui copil în parte.

De la vârsta de trei ani, copilul are posibilitatea să studieze la școala "Baletul rusesc". Grupele sunt formate după vârste; de la 3 până la 5 ani, de la 6 până la 8 ani și respectiv, de la 9 până la 13 ani. La etapele inițiale, se pune accentul pe atragerea copilului la orele de balet, prin animație și jocuri.


Chișinău, str. L. Tolstoi, 40. 

Тel: 068 696 887  

Русский Балет Кишинев    

schoolballet.com

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna ianuarie-februarie al revistei AQUARELLE 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72840404510498