Decembrie 19, 2019
Alina Deliss într-un concert grandios «Te iubesc»

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 13 noiembrie la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, interpreta și poetesa Alina Deliss a susținut un concert solo grandios. Concertul a fost fenomenal. Spectatorii au aplaudat la nesfârșit. O atmosferă de neuitat a fost creată de oaspeții speciali, care au evoluat alături de Alina Deliss pe scenă, Constantin Moscovici și trupa Avanti. 

 

 

Constantin Moscovici, naist, Artist al Poporului, cavalerul ordinului Gloria Muncii

Alina Deliss - este o artistă desăvârșită. Noi ne cunoaștem de mult timp, am participat la câteva proiecte împreună, de aceea, eu cu mare drag am susținut-o pe Alina pentru pregătirile acestui show pozitiv și special. 

Atmosfera a fost nemaipomenită. Eu îi doresc Alinei mult succes, pentru că știu că tot ce face ea, merită atenție, ea se dedică din plin. 

 

Alina Deliss cântăreață, poetesă 

Eu mereu credeam și cred că Moldova este vie. Încă din timpurile când am apărut pe lume, eu știam ce-mi doresc să devin. M-am născut într-o țară mare - erau "16 surori URSS", de aceea cred, în inima mea există atâta dragoste nesecată pentru patria mea. 

Iubesc Moldova și sunt mândră de această țară. Știu că aici există un mare potențial, care va fi descoperit de noua generație.

În această seară am cântat pentru spectatori ca pentru propria mea familie, le-am dăruit toată dragostea mea pe care o păstrez în inima mea. Sunt mândră și fericită că Dumnezeu mi-a oferit această șansă, să cânt pentru atâta lume, pentru acest popor. 

 

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna decembrie 2019 al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1193957328796