Decembrie 18, 2019
Prime Capital prezintă programul "Prima în afaceri"

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prime Capital și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare a semnat un contract pentru finanțarea femeilor în business. Acum femeile din Republica Moldova au posibilitatea de a lansa propria afacere. 

 

 

Potrivit contractului, au fost alocate 3 milioane de dolari pe o perioadă de 5 ani, dintre care 2 milioane de dolari sunt destinați pentru împrumuturi pentru întreprinderile din Republica Moldova. În cadrul acestui program, compania Prime Capital a lansat mai multe produse de împrumut marca Prima în afaceri.

Un lucru important  – disponibilitatea împrumuturilor va fi inclusiv pentru femeile din raioane care încep o afacere nouă.

 

Adam Amberg

Reprezentantul Ambasadei Suedeze în Moldova

 

Angela Sax
Directorul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD

 

Programe de acest tip de împrumut au succes în multe țări ale lumii, însă în Moldova acest tip de proiect a fost lansat pentru prima oară.

La evenimentul de lansare a programului Prima în afaceri a avut loc Ceremonia de Decernare a Laureaților proiectului Top afaceri frumoase. Câștigătoarea proiectului, Angela Sobol, a devenit prima clientă, care a obținut un credit în valoare de 90 000 de lei, din banii alocați de BERD.

 

Carmina Vicol

Director General Prime Capital

Datorită inițiativei BERD și cu ajutorul Prime Capital, femeile de afaceri din Republica Moldova vor primi mai multe posibilități pentru finanțare. Astfel, ele pot obține succes și rezultate minunate în afacerea pe care o conduc. 

Noi considerăm că într-o anumită măsură, ele erau în umbră, iar acum ne dorim să le atragem atenție. Vrem să  susținem inițiativa femeilor de afaceri, care doresc să-și lanseze propria afacere, și să le oferim ajutor material, pentru ca ele să-și împlinească visele. 

 

Citiți în întregime articolul în numărul din luna decembrie 2019 al revistei AQUARELLE 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2176368236542