Noiembrie 14, 2019
Clinica Sante: Acum și mai aproape de tine!
Clinica Sante a devenit și mai aproape de pacienții săi. Noi avem grijă de nevoile fiecărui pacient în parte, și de fiecare dată ne străduim să fim mai aproape de ei, pentru a le putea oferi servicii calitative și necesare. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Clinica SANTE – centrul medical pentru orice vârstă.  

Clinica Sante vă propune cele mai bune servicii pentru a fi mai aproape și mai accesibile pentru pacienți, nu numai în capitală, ci în întreaga țară. 

Principala noastră realizare – deschiderea celor 16 centre medicale la nivel european în Moldova. Ultimile două centre medicale au fost deschise de curând în Varnița și Călărași. Pentru ca locuitorii din regiunea rurală să aibă parte de servicii medicale calitative, specialiștii din filialele clinicii Sante de la Chișinău, mereu vin în centrele raionale pentru a oferi consultații. 

În așa mod, noi hotărâm problemele legate de lipsa de personal medical din raioane, iar pacienții economisesc timpul pentru a veni la consultația specialistului la Chișinău. Nivelul de îngrijire medicală și calitatea testelor de laborator este înaltă, atât la Chișinău, cât și în orice centru raional.

Consultările medicale sunt oferite de specialiști cu experiență, adevărați profesioniști: pediatri, ginecologi, terapeuți, urologi, cardiologi etc., iar testele de laborator sunt efectuate în conformitate cu standardele europene stricte.

 

Rețeaua națională de centre medicale SANTE - este formată din peste 70 de medici, cu 800 de tipuri de teste de laborator, cu 10% reducere. Pentru mai multe informații, sunați la Green Line 022 66 72 66, 079 77 44 48. 

 

Prețurile sunt mai mici decât în Instituțiile Medicale de Stat

Calitatea și prețul sunt superbe și acest lucru constituie una din principalele priorități ale clinicii Sante. Noi ne străduim nu doar să oferim servicii medicale calitative, dar să fie și cât mai accesibil pentru toate segmentele populației. Pachetele medicale Sante prezintă o oportunitate excelentă pentru a economisi timpul, deoarece nu va fi nevoie să veniți la clinică de mai multe ori, veți putea face tot de ce este nevoie acolo, economisind, de asemenea și banii. Nu subestimați importanța testelor de laborator. Căci anume de ele depinde acuratețea diagnosticului și eficacitatea tratamentului.

 

Consultare gratuită

Special pentru cei care, dintr-un anumit motiv, nu pot veni la medic, Clinica Sante organizează în mod regulat promoții care includ consultații gratuite la cei mai buni medici.

Aflați mai multe detalii apelând la Linia Verde 022 66 72 66

Suntem întotdeauna gata să ne întâlnim cu cei care doresc să afle mai multe despre clinicile noastre. Trebuie menționat că, de câteva ori pe an, Clinica Sante le oferă pacienților posibilitatea de a vedea cabinetele, echipamentul medical, să simtă atmosfera care îi învăluie pe pacienți și să obțină surprize plăcute. Centrele medicale Sante sunt amplasate la Chișinău, Hîncești, Strășeni, Ungheni, Bălți, Briceni, Soroca, Orhei, Edineț, Varnița și Călărași.

 

Vă așteptăm zilnic

Ușile Clinicii Sante sunt deschise în fiecare zi pentru oricine dorește să primească ajutor medical, așa că nu trebuie să aștepți o zi specială pentru a face o programare la medic. Mai mult ca atât, fac consultare medicală la domiciliu.

În cadrul evenimentului, precum «Zilele sănătății», care au loc la Orhei, cei mai buni medici - terapeuți, urologi, alergologi, ginecologi, cardiologi, ș.a. - comunică cu pacienții într-un nou format - la aer liber. Oameni din toată țara au posibilitatea de a primi consultație de la cei mai buni specialiști de la clinica Sante.

 

Aici totul ne inspiră

Recent, școlarii din liceul "Orizont" din capitală, au mers în excursii la laboratorul clinicii Sante. Cesar, unul dintre cei mai curioși și capabili studenți, a recunoscut că excursia l-a impresionat atât de mult, încât a decis că, atunci când va crește, va deveni genetician și va salva viețile omenești.

Special pentru părinții a căror copii se tem să meargă la medic și se tem să dea analizele, psihologul Aurelia Bălan, care a venit la clinică împreună cu fiul său, a povestit cum pot scăpa de acest stres. Trebuie de scăpat de stres prin intermediul jocului, ca mai apoi, copilul să nu mai fie stresat din cauza analizelor. 

 

Linia verde: 022 66 72 66, 079 77 44 48
www.clinicasante.md
Clinica Sante Moldova

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.7028739452362