Noiembrie 05, 2019
Centrul de Diagnostic German a împlinit 10 ani
Această instituție medicală a fost întotdeauna asociată cu ceva special, inedit pentru țara noastră, iar aniversarea centrului a fost și ea spectaculoasă. Sărbătoarea s-a desfășurat în atmosfera caldă de la Sala cu Orgă, în stilul Balului vienez. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

CDG a primit un premiu special Excellence Award de la compania SIEMENS. Reprezentanții companiei SIEMENS Mihael Klug și Franz Durant, au notat că CDG este cel mai important partener al companiei din Europa Centrală șI cea de vest.

 

Alexandr Guțu
Director General 
CDG

Sunt convins că în Moldova se pot face lucruri mărețe. Vreau să-i felicit pe partenerii noștri, pe pacienți, și desigur, pe întreaga noastră echipă cu ocazia jubileului. Deja de zece ani suntem primii, cei mai buni, nu exagerez. Din primele zile de muncă, noi folosim cele mai noi tehnologii. În decursul a toți acești ani, noi am făcut un salt imens.  

Dacă înainte, pacienții noștri trebuiau să plece în străinătate pentru consultația specialiștilor, acum însă, medicii vin la noi pentru a fi mai aproape de pacienții care au mare nevoie de tratament. Este unicul centru în Moldova, în care sunt aduși pacienți cu ambulanța chiar din Iași, Suceava, ș.a. Clinica noastră a făcut o adevărată revoluție în ceea ce privește medicina la noi în țară. Astfel de clinici nu mai există în Moldova. Specialiștii noștri sunt pregătiți chiar în Germania. Respectăm pe deplin standardele internaționale SIEMENS, lucru confirmat.

 

Citiți continuarea articolului în numărul din luna noiembrie 2019 al revistei AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63738012313843