Octombrie 11, 2019
Directorul agenției imobiliare Imobio Estate: Olga Iordachi
Munca mea este pasiunea și inspirația și ele mă fac fericită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQ dosar

CARIERA
Directorul agenției imobiliare Imobio Estate.

STUDII

ASEM, facultatea «Business și administrare».


Experiență în afaceri
1,5 ani.

Starea civilă
Necăsătorită.

 

Olga Iordachi, directorul agenției imobiliare Imobio Estate, demonstrează prin propria experiență că chiar și o femeie tânără poate avea succes în calitate de manager. Pentru aceasta este nevoie de un scop bine definit, de obiective, e nevoie să fii un adevărat profesionist, să riști, să te strădui să atingi cele mai înalte culmi. 

 

Ținuta: Privilege Tuxedo

 

Aproximativ un an în urmă, ați lansat propria agenție imobiliară. Cum v-ați hotărât să faceți acest pas? 

Să-mi deschid propria afacere a fost pentru mine un vis încă din anii de studenție. Încă de pe-atunci, am realizat faptul că nu-mi place să lucrez pentru cineva, voiam să-mi deschid propria afacere. În acel moment încă nu știam în ce domeniu aș fi vrut să muncesc, de aceea am experimentat în mai multe domenii. În decursul a mai mulți ani am activat la mai multe companii în sfera bancară, în contabilitate, am activat în calitate de manager pe marketing pentru servicii IT. Atunci când am început să muncesc în calitate de agent imobiliar, am înțeles că mă regăsesc în acest domeniu, simțindu-mă ca peștele în apă. 

Acest job îmi aduce plăcere sufletească, mă dezvolt la nesfârșit, îmi este interesant să rezolv probleme dificile care apar instantaneu, iar întregul proces de muncă mă motivează. 

 

Ce servicii oferă agenția imobiliară Imobio Estate?

Noi le oferim clienților noștri un spectru larg de servicii imobiliare, vânzarea, cumpărarea și închirierea apartamentelor, a caselor la sol, și a centrelor comerciale. De asemenea, noi colaborăm cu parteneri din străinătate, ceea ce le oferă clienților noștri încredere dublă.

 

Multe persoane preferă în continuare să caute de sine stătător locuințe sau încerc să vândă apartamente fără a contacta agențiile imobiliari. Ce le-ați sfătui?

Dacă aveți de-a face cu probleme legate de proprietatea imobiliară, există întotdeauna un risc major de a întâmpina dificultăți neprevăzute. Acest lucru este cel mai adesea asociat cu documentația, redactarea, problemele juridice și economice, în care majoritatea oamenilor simpli nu sunt competenți.

Atunci când apelezi la o agenție imobiliară, ai de a face cu adevărați profesioniști, a căror job este de a elimina „capcanele”, de a găsi mai multe și mai bune opțiuni, precum și de a economisi timpul personal și uneori nervii clienților.

Una din cele mai importante lucruri ale agenției Imobio Estate – este faptul că aici există o transparența absolută. Clientul vede rezultatul final, dar în același timp poate clarifica orice nuanță, poate adresa întrebări, poate consulta experții.

Avem doar un an de când activăm pe piața din RM, însă deja avem zeci de recomandări de la clienții noștri, care au rămas plăcut surprinși de calitatea serviciilor Imobio Estate.

 

 

Compania reprezintă nu doar managerii cât și întreaga echipă. Ce calități trebuie să aibă membrii agențiilor imobiliare? 

Desigur că echipa trebuie să fie formată din profesioniști, oameni care vor să învețe lucruri noi și să se autodezvolte. Suntem dispuși să împărtășim cunoștințele cu colegii noi, și să investim resurse în pregătirea lor. Dar în afară de aceste aspecte, mai este nevoie de carismă, persoane sociabile, rezistență la stres, și multe altele.

 

Care este cel mai cotat tip de locuință pentru cumpărare în prezent? Depinde de anotimp?

Dacă este să vorbim despre capitală, cele mai cotate locuințe sunt acelea din centrul orașului, Botanica și Râșcani. Cele mai mari reduceri în sfera imobiliare sunt pe timp de iarnă și primăvară.

 

Ținuta: Mona Lisa Boutique

 

O femeie de afaceri atât de tânără, nu mai este ceva neobișnuit pentru societatea noastră. V-ați ciocnit de anumite stereotipuri, dificultăți la începutul carierei? 

Desigur! Au existat mulți oameni care nu credeau în mine, și nu înțelegeau cum voi reuși să deschid afacerea proprie. Toți mă întrebau la ce îmi trebuie acest lucru. Cel mai probabil, nu credeau în mine. Însă, eu eram sigură că toate-mi vor reuși. (Râde.) 

Din punctul meu de vedere, femeilor le este mai simplu să găsească abordare pentru diferite persoane, sunt mai credibile, ceea ce ajută la dezvoltarea afacerilor. Mai mult ca atât, femeile au o bună intuiție, iar eu mereu încerc să aud ceea ce-mi șoptește vocea interioară, niciodată nu m-a trădat. 

 

Ținuta Mona Lisa Boutique
Locația: Möbel Land

 

Chișinău, str. București, 21.
068 216 246, 060 484 229
www.imobio.md

FB: ImobiO Estate

 

Citiți articolul în întregime în numărul din luna octombrie 2019 al revistei AQUARELLE 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2823345661163