August 26, 2019
Antos: Cinci ani de succes al brandului italian în Moldova

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La ce vă gândiți în momentul în care auziți cuvântul "natural"? Majoritatea oamenilor își imaginează ceva pur, autentic și sănătos. Dar ce asocieri aveți atunci, când vine vorba despre cosmetica naturală? Credeți în faptul că există cosmetică naturală compusă din componente naturale? Dacă sunteți sceptici la acest capitol, noi vă vom demostra contrariul, făcându-vă cunoștință cu Antos Cosmetică Naturală – brand cosmetic din Italia, care de mai bine de cinci ani, cucerește inimile doamnelor și domnișoarelor din Moldova. 

 

 

Reprezentantul cosmeticii Antos în Moldova, este Giulio Mortara, care, de asemenea este fondatorul acestui brand în Italia. Pasiunea sa pentru apicultura a devenit baza creării propriului său brand de produse cosmetice. Primul produs al mărcii Antos a fost unguentul cu propolis. Timp de 45 de ani de activitate ale acestui brand, sortimentul s-a îmbogățit cu o gamă largă de produse cosmetice naturale.

Pasiunea lui Giulio Mortara a fost transmisă întregii familii, soției și copiilor. Acasă, în Italia, Giulio Mortara a fondat brandul Unique - o linie profesională pentru cel mai mare centru estetic din țară, iar brandul Terracuore, creat și în laboratoarele lui Giulio Mortara, a ajuns și în Japonia.

 

Tatiana Ustică
Director Antos Cosmetică Naturală Moldova

 

Brandul Antos ocupă un loc demn pe piața produselor cosmetice din Moldova. Pentru prima oară am aflat de această marcă, pur întâmplător, când căutam pentru mine un produs eficient pentru combaterea acneei. După cum vedeți, astăzi nu există nicio urmă de acnee pe fața mea. În cele din urmă, după ce am înlăturat problemele faciale, am decis să le fac cunoștință femeilor din Moldova cu produsele de la această marcă.  De aceea, am decis să aduc cosmeticile Antos pe piața internă.

 

 

Cum a devenit posibilă crearea produselor cosmetice naturale care nu conțin parabeni și alte substanțe chimice care provoacă alergii și iritații ale pielii?

Secretul constă în componentele folosite la fabricarea produselor cosmetice. La baza produselor se află ingrediente naturale, cum ar fi mierea, mușețelul, calendula, propolisul, urzica, cimbrul, salvia, lavanda, etc. Toate aceste plante sunt cultivate într-un mediu ecologic, certificat și aprobat de Ecocert.

Produsele nu au un efect vizibil imediat, ci funcționează pentru păstrarea și prelungirea tinereții și frumuseții naturale a pielii.

 

 

 

 

Ce ne pregătește brandul Antos în viitorul apropiat?

Antos Cosmetică Naturală are multe planuri grandioase, însă despre ele vă vom povesti puțin mai târziu, când va veni timpul. Sperăm că în scurt timp, despre produsele Antos vor cunoaște nu numai locuitorii Chișinăului, ci și întreaga țară. 

 

Chișinău, str. Al. Pușkin, 32.

Tel: 069 026 886
www.antos.md

Facebook:  Antos cosmetică naturală

 

Citiți articolul în întregime în numărul din luna iulie-august 2019 din revista AQUARELLE. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60818815231323