August 19, 2019
IMPERIAL DENT: Servicii stomatologice la cel mai înalt nivel!
Zâmbetul frumos și dinții sănătoși prezintă un atu pentru o persoană contemporană de succes. Pentru ca să ai parte de un zâmbet de invidiat, nu ai decât să contactezi un medic profesionist. Clinica stomatologică Imperial Dent oferă soluții moderne pentru întreaga familie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQ INFO

Olimpia Balta

Studii:

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova;

Cariera

Director la clinica IMPERIAL DENT.

 

 

Un zâmbet frumos pentru întreaga familie

Clinica stomatologică IMPERIAL DENT a fost fondată în anul 2014. Până atunci, aveam o idee clară despre ce principii vor deveni de bază la clinica noastră. Tehnologiile inovatoare de înaltă calitate, experiența angajaților, responsabilitatea și abordarea individuală a fiecărui pacient au fost esențiale când am fondat această clinică. Acest lucru ne-a ajutat de-a lungul timpului să avem parte de pacienți mulțumiți, care au căpătat încredere în serviciile medicale pe care noi le prestăm.

 IMPERIAL DENT – este clinica unde toți membrii familiei, de la cei mai mici, au parte de servicii dentare de calitate înaltă. Specialiștii noștri vor oferi asistență profesională în următoarele domenii: instalarea de implanturi dentare, coroane sau proteze amovibile, parodontică, chirurgie dento-alveolară, tratament endodontic, stomatologie pediatrică, ortodontie, terapie, restaurare. 

 

Cele mai noi echipamente și servicii unice

Eficiența serviciilor stomatologice depinde în mare măsură de echipamentul tehnic. Facem toate eforturile pentru a ne asigura că diagnosticul și tratamentul sunt realizate în conformitate cu standardele de clasă mondială. Unul dintre cele mai eficiente instrumente utilizate în clinică este un microscop dentar, care permite o examinare minuțioasă și ajută la identificarea leziunilor care sunt invizibile pentru ochiul liber. Microscopul este necesar pentru tratamentul eficient al canalelor dentare, în timpul restaurării dinților și a altor proceduri.

O problemă comună cu care se confruntă chiar și tinerii este parodontita. Cu această boală, riscul pierderii unui dinte sănătos crește din cauza prezenței unui proces inflamator la nivelul gingiilor. IMPERIAL DENT oferă unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru parodontită folosind aparatul Vector. În timpul procedurii, un amestec cu o substanță specială este introdus în aparat, ale cărui particule oscilează ordonat, îndepărtând cu atenție biofilmele microbiene și depozitele bacteriene.

Unul dintre serviciile unice oferite de către Clinica stomatologică IMPERIAL DENT este instalarea implanturilor premium.

O vizită regulată la stomatolog o dată la șase luni vă va ajuta să evitați apariția problemelor dentare, să păstrați sănătatea dinților și frumusețea zâmbetului.

Chișinău,

str. N. Zelinski, 15/4.

Tel.: 022 260 325, 069 259 238

www.imperialdent.md

FB: Clinica Stomatologica Imperial Dent



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57216548919678