August 09, 2019
Grigore Țirchi: Director la BRAUS IMOBILIARE
Începeți o viață nouă alături de Braus Imobiliare! Comfort. Siguranță. Profesionalism.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ce v-a definit să creați compania BRAUS?

Compania BRAUS există de mai mulți ani pe piața din Republica Moldova. Până a înființa această companie, am locuit timp de patru ani în Paris. Anume acolo am început să muncesc în sfera construcțiilor, am deschis propria mea afacere, apropo, destul de reușită. Dar, la un moment dat, am realizat faptul că-mi doresc să revin acasă, să trăiesc și să muncesc în Moldova. Experiența pe care am acumulat-o pe piața europeană, am folosit-o din plin pentru realizarea proiectelor în Moldova. Piața s-a schimbat mult în ultimii ani, însă atunci când faci ceea ce-ți place, totul este cu putință.

Cred că, puterea noastră constă în echipa noastră, care este foarte unită și care este formată din adevărați profesioniști. Și eu, în calitate de manager, sunt mândru că noi ne înțelegem reciproc de minune, lucrăm în același ritm și avem aceleași scopuri. Noi ne axăm, în primul rând, pe calitate. 

 

Povestiți-ne despre proiectele dvs. actuale

Sunt prins în două proiecte concomitent, foarte interesante și unice pentru orașul nostru. Arhitectură stilată, locație convenabilă, confort, toate acestea fac parte din complexul rezidențial Braus Belvedere, care se află în sectorul Centru din capitală, pe strada Nicolae Testemițanu, 29/8, în apropierea parculul Valea Trandafirilor.

Noul complex rezidențial Braus Royal Residence se află pe strada Mircea cel Bătrân, 15А, în sectorul Ciocana. Desigur că, toate clădirile noastre au o rezistență seismică înaltă. Scopul nostru principal este de a crea cele mai bune condiții de viață. Casele noastre sunt construite din cărămidă roșie BRIKSTON; fațada caselor este izolată termic și fonic; ferestre panoramice; podele încălzite în baie, bucătărie și living; încălzire autonomă; cazane economice Immergaz; infrastructură dezvoltată și locație convenabilă.

 

BRAUS ROYAL RESIDENCE

Tel: 062 155 155 (Tatiana Grosu)

Chișinău, bul. Mircea cel Bătrîn, 15А.

 

BRAUS BELVEDERE

Tel: 062 188 188 (Doina Huțuleac)

Chișinău, str. N. Testimițanu, 29/8.

 

Facebook: Braus Imobiliare Companie de Constructii

Instagram: braus.md

Tel: 062 155 155 ; 

Tel: 062 188 188.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64122295379639