Iunie 07, 2019
Doar la Maximum: Vid și sous vide – păstrăm mult, gătim delicios!
Mâncare gustoasă și delicioasă, care poate fi păstrată pe o perioadă îndelungată, este ceea ce ne propune producătorul german de vacuum de la CASO. În exclusivitate, în rețeaua de magazine MAXIMUM, cumpărătorii au parte de o gamă largă de vacuumuri, care ajută la menținerea alimentelor proaspete.  De asemenea, cu ajutorul lor veți putea prepara diferite feluri de mâncare, folosind tehnologia unică sous-vide. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aparatul cu vid – este un instrument, care este predestinat pentru împachetarea produselor în pachete speciale din polietilenă, prin pomparea aerului din ele și prin etanșarea acestora cu un element de încălzire. Aparatele cu vid pentru pentru uz casnic de la CASO, vă vor ajuta să vă isprăviți cu mai multe sarcini simultan, cum ar fi, prelungirea termenul de valabilitate al alimentelor în frigider și economisirea spațiului în frigider și în congelator. Aparatele cu vid de la CASO, sunt echipate cu pompe puternice care înlătură rapid aerul.

Produsele sunt protejate de la scurgerile nedorite, iar recipientul din plastic detașabil pentru colectarea lichidului, vă va ajuta să curățați rapid și ușor dispozitivul după utilizare. Produsele de la CASO prezintă și oportunități suplimentare— încãrcãtor încorporat, container de depozitare a rulourilor, ceea ce face utilizarea acestuia foarte comodă.

Aparatul cu vid este o componentă obligatorie a produselor de gătit (sous-vide). Produsele sigilate cu ajutorul acestui aparat, sunt gătite în apă la o temperatură constantă, care nu depășește 70 de grade. Datorită acestei metode, produsele obțin un nou gust, iar ingredientele utile din alimente, sunt păstrate.

Doar la MAXIMUM, veți găsi toate accesoriile necesare de la CASO pentru gătit cu ajutorul unui aparat vid.

Pe pagina de Facebook a rețelei de magazine MAXIMUM, puteți viziona workshop-uri culinare pe  sous vide, cu ajutorul aparatelor cu vid de la  CASO Inovațiile la maximum. 

Citiți continuarea numărului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna iunie 2019. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68646240234375