Mai 17, 2019
Uscător de păr de la PARLUX – calitate italiană la nivel profesional
Rețeaua de magazine Maximum tratează clienții cu o atenție deosebită și se străduiește întotdeauna să ofere cele mai bune produse exclusive de la branduri celebre. Mult așteptata premieră a acestei primăveri este brandul italian Parlux, care este orientat spre producerea uscătoarelor de păr profesionale și a accesoriilor pentru accestea. Doar la Maximum!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brandul cunoscut în toată lumea - Parlux, a apărut pe piață patruzeci de ani în urmă, și a reușit să câștige simpatia profesioniștilor din domeniul coafurii din lumea întreagă. Datorita unui contract cu rețeaua de magazine Maximum, producția brandului Parlux  este accesibilă deja și în Moldova. 

Uscătoarele de păr de la Parlux au o calitate profesională, rezistă în timp, nu face mare zgomot, are un designe special și nu traumează podoaba capilară. De-acum încolo, nu doar la saloanele de frumusețe veți putea avea parte de o coafură spectaculoasă, la nivel profesionist, ci și acasă.

 

Designe superb

Parlux 3200 Fuchsia

Unul dintre cele mai compacte modele de uscătoare de păr de la Parlux este de culoarea roz și le va încânta pe toate fetele. Pe lângă faptul că acest uscător de păr are un designe spectaculos, acesta are o serie de avantaje incontestabile. Este fiabil, ușor și foarte comod. Puterea maximă de 1900w. Oferă uscare rapidă, iar zgomotul este redus.

 

Puternic și sigur
Parlux Alyon Bronze

Uscătorul pentru păr Parlux Alyon Bronze combină cele mai noi inovații și tehnologii. Modelul este conceput special pentru profesioniști și are cel mai înalt nivel de performanță, rezistență și ușurință în funcționare. Puterea uscătorului de păr este de 2250 W, care permite obținerea rezultatului maxim. Durată de viață minimă de 3000 ore.

 

Termen lung de utilizare

Parlux 3000 Black

Uscătorul de păr Parlux 3000 Black este proiectat pentru utilizare pe termen lung, astfel încât toate părțile sale sunt proiectate pentru a face procesul de uscare și coafare a părului rapid și convenabil. Mânerul cauciucat nu permite ca uscătorul de păr să alunece din mână. Motorul fiabil asigură funcționarea pe termen lung a dispozitivului.

 

Uscător cu zgomot redus

Parlux Melody Silencer

Acest accesoriu este pur și simplu necesar pentru cei care lucrează în salonul de frumusețe și doresc să reducă nivelul de zgomot din încăpere. De asemenea, duza poate fi utilizată de utilizat și acasă, astfel încât, sunetul uscătorului nu va mai întrerupe melodia preferată.

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna mai 2019!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87321162223816