Octombrie 19, 2022
8 răspunsuri la întrebarea ce a găsit miliardarul Mark Zuckerberg în Priscilla Chan
Priscilla Chan, soția fondatorului Facebook Mark Zuckerberg și mamă a celor doi copii ai cuplului este criticată deseori de internauții, care nu înțeleg ce a găsit miliardarul în această femeie obișnuită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iată câteva detalii interesante despre această femeie minunată.

1. Este foarte inteligentă.

Priscilla a crescut într-o familie de refugiați chinezi. Nu le-a fost ușor, dar părinții au făcut totul pentru ca fiica lor să primească o educație aleasă. A absolvit Universitatea Harvard cu o diplomă în biologie și chiar a reușit să lucreze ca profesor, explicându-le copiilor cum funcționează această lume.

Mai târziu a decis să devină pediatru și s-a înscris la școala de medicină a Universității din California și a devenit un specialist excelent care lucrează cu copii în San Francisco.

2. Este foarte modestă.

Fiind logodnica și apoi soția lui Mark Zuckerberg, a rămas întotdeauna ea însăși, nu s-a abătut de la principiile ei și are propria ei viziune asupra lucrurilor.

Priscilla s-a căsătorit cu Mark la 9 ani după ce s-au cunoscut. Nunta lor a fost modestă, ca întreaga lor viață: au încercat să nu atragă prea multă atenție asupra lor

3. Ea și soțul ei au păreri similare și un simț al umorului bine dezvoltat

S-au întâlnit la coadă la toaletă. Când Priscilla l-a văzut pe Mark pentru prima dată, s-a gândit: „Este un tocilar!” Tânăra a atras atenția asupra faptului că în mâinile lui Mark era o cană cu o inscripție amuzantă pe care o înțeleg doar programatorii. Și ea a înțeles-o imediat, deoarece studia programarea.

Când Priscilla și Mark au început să se întâlnească, ea i-a pus o condiție: trebuia să-i acorde cel puțin 100 de minute pe săptămână și să o invite măcar la o întâlnire.

Ea l-a sprijinit întotdeauna pe Mark în toate eforturile sale și a crezut în el.

4. Se ocupă de acte de caritate.

Donațiile pe care familia Zuckerberg le face în mod regulat sunt la sugestia Priscilei. Banii sunt destinați școlilor, centrelor de cercetare etc.

5. Datorită ei Facebook este mai uman.

Priscilla este numită prima doamnă a Facebook și, desigur, este implicată în multe proiecte pentru a-l îmbunătăți. Multe dintre ideile ei vizează îmbunătățirea comunicării între oameni și a asistenței reciproce.

6. A trecut prin multe.

Priscilla își dorea cu adevărat să aibă copii, dar calea nu i-a fost ușoară. Când a reușit în cele din urmă să mențină sarcina, Mark a declarat deschis că așteaptă un copil.

„Ești plin de speranță când afli că vei avea un copil. Începi să-ți imaginezi cine va deveni, începi să faci niște planuri de viitor”.

7. Acum este o mamă fericită a doi copii.

Fericirea mult așteptată a venit și Priscila este mama a două fiice: Max, în vârstă de 5 ani și August, în vârstă de 3 ani. Zuckerberg își adoră fiicele, dar aderă la niște principii de educație importante pentru ele. Părinții le arată cât de importantă este munca. „Eu și Mark le ducem la serviciu, la birou pentru a putea vedea ce facem și cum contribuim la cauza comună” spune Priscilla.

8. Apreciază lucrurile simple.  

Am încercat întotdeauna să ținem cont de obiectivele noastre și de ceea ce ne face plăcere să facem. Ne plac lucrurile foarte simple”, spune Priscilla. „Copii și familie, casă, sănătate, plimbări, posibilitatea de a se bucura de comunicare cu cei dragi. Dar în fiecare zi să facem ceva care poate schimba lumea în bine”.

Sursa - fasingur.info



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98399996757507