Aprilie 10, 2019
În exclusivitate de la MAXIMUM: Brandul legendar Dyson
MAXIMUM vă aduce la curent că de-acum, veți putea găsi în rețeaua de magazine Maximum, aparate de uz casnic de la brandul legendar Dyson!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Datorită contractului exclusiv rețeaua de magazine MAXIMUM garantează cele mai bune prețuri, calitate înaltă și reduceri colosale. O gamă largă de aparate de uz casnic de la Dyson doar la MAXIMUM!

Curățenie ușoară
cu aspirator portabil
Dyson SV11 Motorhead

Curățenia a devenit mult mai rapidă datorită aspiratorului portabil de la Dyson. Aspiratorul fără fir oferă 30 de minute de lucru fără pierderea puterii de aspirație, iar trei duze vă permit să îndepărtați praful și murdăria în locuri greu accesibile. Funcția MAX, care activează modul turbo, vă va ajuta să rezolvați cele mai complexe sarcini.

 

«Smart»
purificator de aer.
Dyson HP00 Pure Hot + Cool

Aerul în interior este unul dintre principalele criterii a sănătății noastre. Purificatorul de aer de la Dyson, cu ușurință va îndepărta praful, mirosurile neplăcute, și cu aerul prea uscat. Sistemul de filtrare captează până la 99,95% particule de 0,1 microni și îndepărtează, de asemenea, polenul, mirosurile neplăcute și fumul de tutun.

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna aprilie 2019.  



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75212216377258