Martie 19, 2019
AQUATERRA SPORT SCHOOL – Mai mult decât sport

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Copiii sunt viitorul nostru. Anume din acest motiv, cunoscutul fitness-club din Moldova Aquaterra Wellness & Spa are grijă nu doar de maturi, ci și de copii. Dacă doriți ca copilul dvs. să devină sănătos, ambițios, fericit și să-și dezvolte talentele, Aquaterra Sport School – este ceea mai bună idee.

Pentru părinți și copiii acestora, aici există cele mai diverse programe pentru dezvoltarea fizică: karate, înot, kickboxing, jiu-jitsu, acrobație, gimnastică, dansuri, taekwondo. Un alt avantaj important la Aquaterra Sport School – îngrijirea femeilor care se pregătesc pentru naștere, a tinerilor mame și a nou-născuților. Pentru acestea au fost elaborate programe speciale: aqua aerobic și pilates pentru femeile însărcinate, înot, spa și masaj pentru copiii mici.

 

 

Alternativa la grădiniță AQUATERRA KIDS

Trebuie de avut grijă de sănătatea copilului de la o vârstă fragedă. Sportul nu numai că îi ajută copilului să fie sănătos, ci contribuie, de asemenea, la dezvoltarea armonioasă, la buna sa socializare și la dezvăluirea abilităților sale. Grădinița pentru copii Aquaterra Kids, care există în cadrul școlii sportive Aquaterra Sport School, – este locul cel mai potrivit pentru ca un copil să se familiarizeze cu sportul. Patru ore pe zi, cei mai buni specialiști au grijă de dezvoltarea copilului dvs.

Sunt implicați în procesul de dezvoltare al copiilor, educatori, antrenori, pedagogi-psihologi, de asemenea, un medic pediatru și o soră medicală.

Aquaterra Kids – este o grădiniță unică, unde accentul se pune în special, pe dezvoltarea fizică a copilului. La o vârstă fragedă, este important ca timpul liber al copilului să fie organizat corect și corespunzător. Antrenorii de la Aquaterra Kids au realizat pentru copiii dvs. antrenamente speciale, a câte 30 de minute, de înot gimastică și acrobație. După fiecare antrenament, copiii rămân pe un timp anumit într-o cameră specială, unde respiră cu aer îmbogățit cu ioni de magneziu, calciu, sodiu și brom.  

Vizitarea camerei este inclusă în cursul obligatoriu al procedurilor pentru programul general de promovare a sănătății și este recomandată și pentru copiii cu predispoziție la boli ale organelor ORL. Pe lângă pregătirea sportivă, programul grădiniței include jocuri, desen, cursuri pentru dezvoltarea atenției și multe altele. Alimentația corectă este strâns legată de dezvoltarea și creșterea sănătoasă a copiilor.

La grădiniță, copiii au parte de două mese pe zi – la 10:00 și la 13:00. Mâncarea este preparată pe aburi, și este bogată în nutrienți. Se iau în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui copil: alergii la anumite alimente, obiceiuri alimentare etc.

 


VÂRSTA: DE LA 3 PÂNĂ LA 6 ANI. SCHEMA DE LUCRU: LUNI - VINERI, DE LA 9:00 PÂNĂ LA 13:00. GRUPELE: PÂNĂ LA 15 ANI.

ATENȚIE! REZERVAREA ÎN GRUP este posibilă în orice moment - nu este necesar să așteptați toamna!

PARTICIPANȚII AQUATERRA KIDS OBȚIN ACCES LA EVENIMENTELE ȘCOLII.

 


BABY CLUB

Baby Club – Acestea sunt activități special concepute pentru mame tinere cu copii, predate de către un profesor-psiholog. Aceste lecții sunt nu doar pentru copii, ci și pentru mame. Nașterea copilului este o etapă semnificativă în viața fiecărei femei. Multe dintre ele nu știu cum să se descurce de sine stătător cu rolul de mamă. Pentru astfel de cazuri, a fost elaborat programul Baby Club, care le învață pe tinerele mămici cum să aibă grijă de copil fără ajutorul celor din jur.

Vârsta: 1,5–3 ani

DURATA ACTIVITĂȚII: 2 ori pe săptămână, a câte 45 minute.

 

 

Cursuri IT

Este complicat să-ți imaginezi lumea modernă în lipsa tehnologiilor. Statisticile confirmă: activitatea în domeniul IT și digital a devenit cea mai atractivă în Moldova. Este posibil să se identifice și să se dezvolte talentul unui viitor programator încă din copilărie, cu ajutorul cursurilor speciale de la Scoala Aquaterra Sport.

Ce poate afla la aceste cursuri copilul dumneavoastră?

– Design thinking.

– Learning by doing.

– Project- Based Learning.

Părinții care-și fac grijă pentru sănătatea copilului care adoră IT-ul, pot sta liniștiți: toate monitoarele din sălile de clasă sunt echipate cu protecție pentru ochi, camerele sunt luminoase, scaunele sunt confortabile și concepute pentru copii de diferite vârste.

PENTRU O CALITATE BUNĂ A PREDĂRII AU FOST FORMATE DOUĂ GRUPE: IT-MASTER (8–10 ANI) ȘI IT-SENIOR (11–16 ANI).

 

ART STUDIO

La Aquaterra Sport School, copilul dvs. are posibilitatea să frecventeze orele de desen și modelare de la vârsta de patru anișori. Și chiar dacă în viitor el va alege un alt domeniu, abilitatea de a aprecia frumosul și de a dezvolta gustul estetic, va face ca copilul dvs. să distingă adevăratele valori.

 


Terapia prin artă – Metodă specială pentru soluționarea problememlor interioare

La art-studio Aquaterra Sport School se îngrijesc nu numai de dezvoltarea copiilor, ci și de părinții acestora. Pentru a se izbăvi de stres, părinții pot participa la terapia prin artă.

Prin intermediul artei plastice, puteți afișa pe panza problemele și bolile acumulate, privindu-le dintr-o parte. Adesea, o astfel de procedură se dovedește a fi o salvare care poate readuce calmului, armonia și fericirea de altă dată.

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna martie 2019.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62539958953857