Martie 15, 2019
DentPark: Stomatologie de încredere

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elena Agapi

Studii

  • Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova
  • Facultatea - Stomatologie

Cariera

  • Medic șef al clinicii DentPark.
  • Categoria superioară
  • Membru al Asociației Dentare a Republicii Moldova.

Stagiul de muncă în domeniul stomatologiei

  • 27 ani

 

În cei șase ani de când lucrez la clinica dentare DentPark, am reușit considerabil să ne extindem, și să avem parte de un număr mai mare de cabinete. Echipa noastră a fost completată cu noi specialiști, iar gama de servicii a devenit mai largă, ceea ce ne permite să înlăturăm orice problemă stomatologică.

DentPark – un zâmbet frumos și sănătos pentru întreaga familie. Noi primim la consultație atât copiii, adolescenții cât și maturii și persoanele în etate. Ca medic șef al acestei clinici, sunt responsabilă pentru furnizarea de servicii de înaltă calitate pentru fiecare pacient. DentPark dispune de cea mai recentă generație de echipamente performante, o cameră chirurgicală, o cameră de sterilizare, o cameră tomografică panoramică și computerizată 3D, radiografie cu raze X, radiovizografie digitală și un laborator dentar. Având propriul nostru laborator dentar ne permitem să efectuăm în mod independent diverse lucrări de protetică, realizarea de furnire, coroane metal-ceramice de zirconiu etc. Lucrăm numai cu materiale certificate și de înaltă calitate de la producători mondiali.

DentPark este responsabil pentru fiecare serviciu furnizat și garantează o înaltă calitate. De exemplu, dacă în timpul instalării mai multor implanturi dentare, unul din ele nu a reușit să se prindă, din vreun anumit motiv, clinica va suporta toate costurile financiare de înlocuire a implantului.

Nu sunt doar medic stomatolog, ci și principalul consultant al clinicii. Fiecare pacient care vine la DentPark, primește mai întâi o consultare detaliată, în timpul căreia i se va povesti despre toate procedurile de diagnosticare și de tratament necesare. Dacă doriți, puteți obține a doua consultare, pentru a clarifica detaliile, și pentru a afla despre alternativele posibile. Sarcina noastră este să alegem o opțiune care să li se potrivească atât specialiștilor, cât și pacienților.

Sănătatea dinților depinde de igiena zilnică. Deoarece părinții și copiii lor vin la DentPark, acordăm o atenție specială periei necesare pentru dinți. Pentru cei mai tineri pacienți, facem câteva lecții la care vorbim despre cum trebuie aleasă  periuța de dinți, cum trebuie de periat corect pe dinți și cât de des trebuie făcut acest lucru.

Principala sarcină a specialiștilor de la DentPark este să păstreze frumusețea naturală a zâmbetului fiecărui pacient.

 

Tatiana Uzun

Studii

  • Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova
  • Facultatea de stomatologie

Cariera

  • Medic terapeut la clinica DentPark.
  • Somatolog pentru copii
  • Specialist în chirurgia dentoalveolară.

 

Stagiu de muncă

  • 11 ani.

 

Clinica stomatologică DentPark –  reprezintă lucrul întregii echipe. Specialiștii noștri regulat participa la seminarii internaționale, conferințe, pentru a fi la curent cu ultimele realizări și evoluții în domeniul stomatologiei. Clinica DentPark propune pacienților săi cele mai noi și progresiste metode de tratament. Una din principalele realizări ale clinicii DentPark – este faptul că, clinica are un contract cu studenții de la facultatea de stomatologie de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, prin intermediul căruia, studenții fac practică la specialiștii noștri. O gamă largă de servicii și condițiile excelente ale clinicii, oferă posibilitatea studenților să facă practică la cei mai buni specialiști în domeniile stomatologiei pentru copii, chirurgia stomatologică, ortodonție, profilaxia dentară, protetica, endodonție, estetica dentară, parodontologie.

DentPark propune una din cele mai moderne metode de corectare a aranjamentului anormal al dinților - Invisalign. În comparație cu bracketurile dentare, ele pot fi scoase, sunt, practic, invizibile, și confortabil de purtat.

 

Chișinău,str. V. Alecsandri, 90.

Tel.: 022 99 88 55, 060998855.

WWW.DENTPARK.MD

E-MAIL: INFO@DENTPARK.MD

FB: DENTPARK

INSTAGRAM: DENTPARK

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna martie 2019.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82480597496033