Februarie 27, 2019
Moldova Fashion Days: Principalul eveniment al primăverii se va desfășura pe 23 și 24 martie
Te-ai plictisit de zilele monotone de iarnă? Garderoba ta nu te mai fascinează? Noi avem propuneri de senzație, care te vor scoate din rutina zilnică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 23 și 24 martie vino la cea de-a XV ediție Moldova Fashion Days, care se va desfășura într-un loc nemaipomenit - cel mai mare showroom Jaguar Land Rover din Europa, care se află la Chișinău!

Moldova Fashion Days — în acest an va prezenta un show de modă de excepție, cu un decor în stil jungle așa cum n-a mai văzut Chișinăul. 

Peste 30 de designeri marca dininima.md își vor prezenta colecțiile unice pentru primăvară-vară 2019 care, care se așteaptă a fi spectaculoase și deosebite. Și desigur, în cadrul prezentărilor celor mai noi colecții, se va regăsi și culoarea anului 2019 — Living Coral

Moldova Fashion Days — este locul în care veți avea posibilitatea să vedeți colecțiile celor mai buni designeri și branduri de la noi din țară - pentru orice vârstă și stil, la un preț rezonabil. 

Moldova Fashion Days — este un eveniment bianual de promovare a industriei fashion din Republica Moldova.

Motto-ul evenimentului Moldova Fashion Days — "See Now, Buy Now", care aduce o nouă eră în lumea fashion, una în care consumatorii pot cumpăra articole vestimentare imediat după ce au fost prezentate pe podium.

Moldova Fashion Days este organizat sub egida APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și este susținut de partenerii strategicii USAID, Guvernului Suediei.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61434721946716