Decembrie 13, 2018
10 reguli de viață de la Aliona Serbulenco
Secretarul de stat pentru sănătate publică la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Cea mai mare satisfacție eu primesc atunci când văd rezultatele bune de la lucrul în echipă, când simt sprijinul colegilor și aprobarea conducerii.
2. Eu nu-mi încep diminețile de weekend fără a-mi controla poșta electronică și fără a vizualiza cele mai recente știri. Împreună facem sport și ne plimbăm cu câinele. Discutăm cum a trecut ziua la fiecare din noi. Înainte de somn îmi place să citesc literatura din domeniul medicinei.
3. Dacă la mine apar îndoieli, eu în primul rând îi cer un sfat soțului. El mă ascultă, mă înțelege, mă sfătuie, el mereu este alături.
4. Dacă eu trebuie să mă odihnesc și să-mi reîncarc bateriile, eu mă recreez în sânul naturii, mă plimb prin pădure, mă duc la munte, mă scald în mare, mă duc la pescuit, călătoresc.
5. Sfatul pe care mi l-aș da mie dacă aș avea 12 ani: Nu te teme de nimic. Iubește oamenii, iubește munca, iubește viața. Depășește problemele. Tu le vei reuși pe toate!
6. Poți avea o familie puternică și să construiești cariera, totodată poți munci, poți permanent învăța ceva nou. Când există armonie există și fericire. 
7. Sănătatea - nu este doar lipsa bolilor fiziologice și psiho-emoționale. Sănătatea este starea de spirit, dispoziția, frumusețea – este nevoie de armonie în toate. 
8. Sârguința nu se moștenește. Ea se deprinde de-a lungul anilor, de la părinți, educatori, profesori, colegi... Dar cel mai mult depinde de fiecare în parte. 

9 Urmărindu-le pe femeile de succes, eu am înțeles că, o femeie deșteaptă, ambițioasă, sârguincioasă poate să atingă succesul, iar pentru o femeie care iubește, nimic nu-i imposibil. 

10 Cred că cea mai mare realizare a mea sunt fiicele mele, frumoase și deștepte. Eu sunt foarte mândră de ele. 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE  din luna decembrie 2018. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61988306045532