Noiembrie 29, 2018
Apa de argint – cel mai bun antiseptic natural

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din cele mai vechi timpuri, bogații mâncau cu tacâmuri din argint și beau apă ținută în vase din acest metal prețios. Asta nu se făcea pentru a arăta cât sunt de înstăriți, dar pentru că aveau grija de sănătatea lor.

Deși inițial era doar o observație, acum este demonstrat științific – apa ținută în vase de argint devine un adevărat antibiotic natural, cu care poate fi dezinfectată orice suprafață. Asta pentru ca ionii de argint au capacitatea să oprească înmulțirea bacteriilor, iar pe unele dintre acestea chiar să le distrugă definitiv.

Progresul științific și cel medicinal, suprapus de compania bulgara Euromed, a creat apa coloidală cu ioni de argint Scaler Silver sub diferite forme. Aceasta este dozată în picături, spray nazal și spray bucal, pentru a acoperi un domeniu larg de utilizare.

Spray-ul nazal Scaler Silver, de 20 de mililitri, este recomandat copiilor mai mari și adulților. 5 sau 6 pufuri zilnice, în fiecare nară, vor asigura un tratament eficient al rinitelor, al guturaiului sever sau al anginelor. Spray-ul nazal este recomandat în următoarele cazuri:

 

- erupții cutanate, gripă și alte infecții virale;

- infecții bacteriene;

- inflamația urechii medii, a ochilor (conjunctivită) și a cavității orale (afte);

- boli fungice;

- diverse parazitoze (boala Lyme);

- boli de piele (roseolă, herpes, dermatită atopică, psoriazis, alergii etc.);

- răni de origine diferită (prin pulverizare. sau bandaje de argint).

 

 

 

Produsele Scaler Silver sunt in conformitate cu Directiva 93/42 a Uniunii Europene si nu au contraindicatii, intrucat sunt absolut naturale, nu contin produse nocive si nu prezinta risc pentru sanatate.

Puteți procura Redigest Plus în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63844227790833