Noiembrie 13, 2019
Ziua Internațională a Persoanelor cu Deficiențe de Vedere: TOP 4 celebrități nevăzătoare
Astăzi, 13 noiembrie, este marcată Ziua Internațională a Nevăzătorilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ziua Internațională a Nevăzătorilor este marcată pentru a atrage atenţia oamenilor asupra persoanelor, care şi-au pierdut vederea și se află într-o situație dificilă. Cu acest prilej noi am elaborat un top cu persoanele nevăzătoare celebre. 

 

Ray Charles

Ray Charles -  pianist și cântăreț american ce a definit muzica rhythm și blues. Frank Sinatra l-a numit "singurul geniu adevărat din industria muzicală". În anul 2004, revista Rolling Stone l-a inclus pe Charles în topul celor mai buni artiști din toate timpurile. 

 

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli este un faimos cântăreț italian pe care l-a admirat însuși Pavorotti. Andrea a avut probleme de vedere din copilărie. Până la 12 ani, băiatul a suferit 12 operații, dar ele nu l-au ajutat: el a rămas orb. Bocelli, de la o vârstă fragedă a iubit să cânte. Locuia într-o fermă și cânta la orice ocazie. Pe parcursul carierei sale, Bocelli câștigat la numeroase festivaluri de muzică.

 

Stevie Wonder

Stevie Wander este un celebru muzician și compozitor american. Faptul că era nevăzător nu a fost un obstacol pentru interpret de a atinge culmile succesului. De la vârsta de opt ani, studia pianul, orga și instrumentele de percuție. Băiatul a fost observat de un producător talentat, Gordie, în 1962. Prima înregistrare a lui Wander a apărut încă de la vârsta de 12 ani. 

 

Marla Runyan

 

Marla Ranjan este campionă olimpică la jogging pe o distanță de cinci kilometri. Ea a participat de două ori la Jocurile Olimpice: în anul 2000 și în 2002.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57661604881287