Noiembrie 12, 2018
MAXIMUM: Smartphone SAMSUNG la jumate de preț!
Nu știi ce produs să cumperi: un nou televizor, la care visează soțul sau un model nou al smartphone-ului pe care tu ți-l dorești? Rețeaua de magazine MAXIMUM vă oferă o oportunitate incredibilă de a nu vă limita la cumpărături! Profită de oferta minunată de la Maximum, cumpără un televizor și obține un smartphone Samsung la jumătate de preț!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pentru prima dată în Moldova, rețeaua de magazine MAXIMUM oferă o promoție de cadouri fără precedent. Condițiile campaniei sunt extrem de simple și, cel mai important, profitabile! Fiecare client care cumpără orice model TV Samsung, indiferent de costul său, de diagonală pe ecran sau de alte criterii, este garantat să primească un certificat de cadou pentru care poate fi achiziționat orice smartphone Samsung. Acum întreaga familie va primi achizițiile mult așteptate! Certificatele acoperă până la 50% din costul unui smartphone. De exemplu, atunci când cumperi un televizor Samsung LED cu cea mai solicitată diagonală de 81 cm, vei primi un cadou de 500 de lei!

Și dacă alegeți Samsung Smart TV cu ecran Ultra 4K cu o diagonală de 109 cm la un preț câștigător de 12.199 lei, veți primi un certificat de 1000 lei pentru care puteți cumpăra un smartphone Samsung Galaxy J2 Core (2018) prin super-discount. Samsung G950F Galaxy S8 cu o reducere de 50% pe care o puteți alege prin alegerea celui mai elegant televizor din acest an - Samsung The Frame.

Televizorul interior UHD The Frame oferă o calitate excepțională a imaginii atunci când este pornit și se transformă într-o imagine dezactivată. Veți găsi întotdeauna un sortiment larg și prețuri rezonabile pentru echipamentul Samsung în MAXIMUM. Din 1997, compania a fost partener oficial al Samsung în toate categoriile de produse. Apropo, oferă o garanție de până la trei ani pentru toate produsele Samsung.

 

BUCURĂ-TE DE OFERTA UNICĂ PE PIAȚA MOLDOVEI!
OBȚINE UN SMARTPHONE SAMSUNG LA JUMĂTATE DE PREȚ!

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE, din luna noiembrie 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0941505432129