Octombrie 30, 2018
Află cum să prepari tarta cu dovleac!
Tarta cu dovleac este una din dulciurile numai bune pentru zilele posomorâte de toamnă. În ajun de Halloween, fă-ți viața mai colorată, prepară tarta cu dovleac, nu vei regreta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

INGREDIENTE:

Pentru blat:
100 g unt
100 g zahăr pudră
1 ou
250 g făină
1 praf de sare
1/2 linguriță esență de vanilie

Pentru umplutură:
600 g dovleac ras
170 ml lapte condensat
2 ouă
4 linguri de zahăr pudra
1 plic de zahăr vanilat
1 linguriță de unt
1 linguriță de scorțișoară

 

 

Pregătim blatul tartei: amestecăm zahărul cu untul, până când obținem o compoziție omogenă. Apoi adăugăm oul și amestecăm pînă când acesta este încorporat. Adăugăm esența de vanilie, făina și un praf de sare. Cu ajutorul blanderului, pasăm dovleacul, împreună cu untul topit, laptele condensat, scorțișoara, nucșoara și cele două tipuri de zahăr. Amestecăm compoziția cu două ouă bătute și o turnăm peste aluat. Coacem tarta la 200°C timp de 30-40 minute.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74090814590454