Octombrie 15, 2018
MekoMORIVITAL F: Te va proteja de la anxietate și va crește imunitatea!
Toamna este mai important ca niciodată să păstrăm armonia dintre starea fizică și cea emoțională. Dispoziția negativă, teptat se transformă în stres cronic, iar acest lucru semnifică posibilitatea majoră de apariție a răcelilor și a problemelor de sănătate cronice. Complexul MekoMORIVITAL F – nu doar previne răceala, ci și te protejează împotriva depresiei de toamnă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă suportați dificil timpul posomorât, ploios și rece, atunci, cu siguranță ați observat că împreună cu dispoziția redusă, scade și imunitatea. Așa e, dispoziția și starea sănătății sunt strâns legate. Complexul MekoMORIVITAL F vă va proteja organismul de la viruși și infecții, și de asemenea, va lupta cu anxietatea și oboseala dvs. 

MekoMORIVITAL F – este un complex echilibrat de opt aminoacizi esențiali și cinci vitamine.

Aminoacidul triptofan formează serotonina, mai bine cunoscută ca hormonul fericirii. În zilele ploioase, există o scădere a producției de serotonină, iar din acest motiv, în primul rând are de suferit starea de spirit. MekoMORIVITAL F ajută la relaxare, reduce anxietatea și energizează. În timpul nopții, ajută la producerea hormonului de somn melatonină, care restabilește forțele vitale.

Aminoacidul lizină ajută la întărirea sistemului imunitar și creează o barieră protectoare împotriva bacteriilor, infecțiilor și virușilor. De asemena, acest aminoacid ajută la dezvoltarea de anticorpi care împiedică dezvoltarea virușilor, deosebit de importante pentru cei care suferă de virusul herpes pe timp de toamnă. 

Methionina este un aminoacid esențial în cazurile în care ați luat antibiotice sau medicamente antivirale. Fiabil protejează ficatul și întărește sănătatea.

Aminoacidul fenilalanina îmbunătățește memoria, crește eficiența de muncă.

Complexul MekoMORIVITAL F - o combinație importantă și benefică pentru organismul de aminoacizi și vitamine. Datorită acestui complex, adulții și copiii vor putea să prevină răcelile frecvente, să consolideze sistemul imunitar, să reducă starea de oboseala cronică. Pentru a preveni răceala se recomandă să administrați MekoMORIVITAL F de 2-3 ori pe an.

 

Citiți continuarea articolului în noul număr al revistei AQUARELLE din luna octombrie 2018.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68275594711304