Octombrie 09, 2018
Cele mai frumoase cupluri celebre de la noi!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei sunt minunați! Tineri, frumoși, stilați, activi și de asemenea, nu se jenează să-și afișeze sentimentele în public. Despre dragostea lor se vorbește, ei sunt urmăriți pe rețelele de socializare, căci la o astfel de dragoste ca-n povești visează toți. În proiectul nostru special din această toamnă, noi am ales cele mai fierbinți cupluri de la noi din țară.

Noi nu ne-am axat să alegem acele perechi care neapărat sunt căsătorite, de aceea în acest proiect au participat atât vedetele care doar se întâlnesc cât și cele care de ani de zile formează o familie, și care au chiar și copii. De asemenea, noi am evitat pozele în care cuplurile privesc în obiectiv, căci îndrăgostiții adevărați, sunt la fel ca și participanții acestui proiect, se privesc unul pe altul.

Să aveți parte de o toamnă romantică, dragii noștri. Priviți-vă unii pe alții și spuneți-vă mai des - "Te iubesc"! heartheartheart

 

Vasile Botnari și Ionela Covali 

Cum v-ați cunoscut?

Ionela  S-a întâmplat în dimineața zilei de 31 iulie. Noi ne-am văzut într-o cafenea de la o benzinărie (ambii cumpăram cafea). Și chiar în acea seară, Vasile m-a chemat la întâlnire. 

Vasile Noi ne cunoaștem din perioada școlii, deși eu sunt mai mare decât Ionela cu patru ani, și până a ne fi văzut la benzinărie, noi nu comunicam. Însă, când am văzut-o în acea dimineață, am rămas fără grai. 

 

 

Silvia Petrov și Sergiu Crețu 

Cum v-ați cunoscut? 

Sergiu Pentru prima oară ne-am văzut pe 8 martie, eu împreună cu echipa organizam un eveniment dedicat tuturor femeilor, iar Silvia făcea reportaj despre acest eveniment. Însă, noi considerăm că ne-am cunoscut pe 10 septembrie. Eu numai mă întorsesem din Kilimanjaro și veneam la aerodromul din Vadul lui Vodă.

Silvia Era zi de odihnă, eram cu un cunoscut fotograf care dorea să facă niște poze cu avioanele, parașutiștii...

 

Serghei și Olga Stepanov 

Cum v-ați cunoscut?

Serghei Ne-am cunoscut pe Odnoklassniki. Am văzut că pe pagina mea a intrat o domnișoară drăguță și i-am scris. S-a constatat, că cu o zi înainte a fost ziua ei de naștere, ea s-a bucurat că eu am sunat-o și am invitat-o la concertul nostru. Noi cântam la deschiderea unui restaurant, și totul a fost minunat. Părea că întreaga seara cânt pentru ea, bucatele au fost delicioase, atmosfera... De-atunci nu ne-am mai despărțit.

Olga Mereu am fost fana trupei Sunstroke project, de la începuturi urmăream evoluția lor. Până în prezent păstrez autografele lor. 

 

 

Garry și Cristina Cozma 

Cum v-ați cunoscut?

Cristina Ne-am cunoscut în anul 2009, la o petrecere organizată de prietenii noștri comuni, însă atunci nouă nu ne-a plăcut unul de altul. (Râde.) 

Garry Nu știu de ce, Cristina a crezut că eu sunt arogant, și nici mie de ea nu mi-a plăcut. În schimb, când ne-am întâlnit peste trei ani, totul a fost altfel. A fost o atracție instantanee, am comunicat activ, am ieșit la o cafea, apoi la o bere. 

 

 

Artiom Ceban și Svetlana Stanchevici 

Cum v-ați cunoscut?

Artiom Era anul 2012, noi eram tineri și ne distram din plin... (Râde.) Ne-am cunoscut la o petrecere în compania prietenilor noștri comuni. 

Svetlana
A fost foarte distractiv!

 

 

Vitalie Catan (Smally) și Gloria Gorceag

Cum v-ați cunoscut?

Gloria Șapte ani în urmă, Vitalie, fără invitație a intrat în viața mea (Râde.) Împreună cu un prieten de-al nostru comun, el a venit la mine la zi de naștere. De-atunci, el a făcut totul pentru ca noi să fim de nedespărțit. (Zâmbește.) 

Smally Noi ne intersectam pe la concerte, pe la lansări muzicale, însă Gloria nu atrăgea la mine atenția. La ziua ei de naștere, eu am aflat că inima ei este liberă, de aceea, eu am căutat toate căile pentru a face ca ea să se îndrăgostească de mine. (Zâmbește.)  

 

Eugen Rabei și Tatiana Heghea

Cum v-ați cunoscut?

Tatianа Ne-am cunoscut la munte. Nu m-am așteptat că acolo-mi voi găsi soarta, pentru că atunci, noi cu fetele am plecat singure în călătorie, la bărbați nici nu ne gândeam. (Râde.)

Eugen Cred că era cea mai fericită zi și cea mai fericită oră. Deja îmi făcusem bagajele pentru a pleca acasă, când s-a întâmplat această minune. 

 

Iulian Țurcanu și Elizaveta Negru 

Cum v-ați cunoscut?

Elizaveta Ne-am cunoscut în anul 2005. Noi ne ocupam cu dansurile. Paradoxul este că, noi doi nu comunicam, ci mereu ne certam. Iar mai apoi a urmat "Tangoul". El a fost partenerul meu, și în acea perioadă, ne-am cunoscut din alt unghi. Eu știam că Iulik este un bun dansator, însă formând o pereche, eu am sesizat că sunt în mâini sigure, că el este capabil să hotărască orice problemă, să mă susțină, că el este atent, grijuliu, bun. Brusc am realizat că mă simt bine alături de el. (Zâmbește.) 

Iulian Poate că din cauza că noi doi comunicam cu alte tipuri de oameni, credeam că relația noastră nu este posibilă. Însă, după fiecare repetiție noua ne era din ce în ce mai interesant împreună.

 

 

Citiți continuarea articolului în noul număr din luna octombrie 2018 al revistei AQUARELLE. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9149506092072